Hej nu sitter jag på bussen på väg till li...

Hej nu sitter jag på bussen på väg till linköping ska på möte med quintek sen jobba en sväng med teknikåttan. I fredags hjälpte Shaan mig med den näst sista labben i simulering så nu har jag bara en kvar! Känns så himla skönt! :) senare den kvällen kom Lisen och Emelie till mig så färgade vi lite hår och klippte oss! Sen gick jag och matte på bio vi såg sanctum tror jag den hette! Jag trodde den skulle vara jätteläskig men det var den faktiskt inte den var jättebra! I lördags var vi alla tjejer hemma hos Jenny i Linköping och festade lite! Eller jag och två till var nyktra och åkte hem till Norrköping skapligt i tid iaf :) Annars så närmar sig tentorna snart och vi har ganska många uppgifter som ska in de här veckorna så det är lite tufft! Japp det var allt i helgen och så! Nu ska jag fortsätta leka pendlade eftersom det är så roligt att åka buss! ;)


Eftermiddag

Hej nu har jag vart i skolan spännande va? ;)
har egentligen inte så mycket att skriva om men gick igenom lite bilder ifrån helgen och hittade den här söta på granda..

Idag förresten ringde tandläkaren till mig dystert alltså.. haha nejdå jag har fått en tid i juni så behöver ju inte oroa mig än på ett tag! Fick flytta fram tiden så länge eftersom jag fortfarande går hos tandläkaren i ludvika. Går hos en privat som jag trivs jättebra med och vill inte byta eftersom jag är livrädd för tandläkaren..

Ikväll får jag reda på en spännande sak också! berättar mer sen om det går som vi vill! :)

Bullar!!  Jättegoda blev dom! I går kväll ...

img_0707 (MMS)

Bullar!!  Jättegoda blev dom! I går kväll när Malte hade somnat i så väckte jag honom när vi skulle sova på riktigt så sa han jag vill ha en till bulle! Haha så bra blev dom! Igår för övrigt så var jag med lisen ut till stallet och tog lite kort! Idag ska jag till skolan! Vi ska jobba lite i projekt och sen har vi en föreläsning vid ett. Efter den ska jag som vanligt fortsätta plugga :) går ju sakta men säkert på den fronten..


Summering av helgen typ

Hej
I helgen har det innte hänt så mycket. Jag och malte skulle gå på bio i lördags men när vi kom hem ifrån stallet gjorde det så ont i ärren så kunde knappt gå ifrån bilen så vi vågade aldrig gå på bio men det blev dock inge värre än så =) Jag har märkt att jag skriver ganska mycket om ärren eller såren eller vad man nu ska kalla det. Jag är nog någonstans mellan sår och ärr. Iaf så har jag ett litet ärr precis under naveln som är ca 2-3cm. Sen har jag ett större ärr precis under byxkanten som är ca 15cm stort.
.
I går så gjorde jag absolut ingenting jag var inne och tog det lugnt hela dagen. Men så såg jag att vi var lediga ifrån skolan idag så nu är jag superuttråkad... Funderar på att baka vaniljbullar.. Ska i alla fall fortsätta plugga en del idag så att man snart kan slappna av lite.

Så här blev cheesecaken jag gjorde Malte ä...

img_0696 (MMS)

Så här blev cheesecaken jag gjorde Malte älskade den :) i går var jag i skolan och labbade och sen på kvällen gick jag och lisen till trappan där lisens kompis sjöng live! Jätteduktig var hon! I dag har jag vart på en föreläsning och nu ska jag fortsätta plugga hemma har massor att göra! Sen ska jag till stallet! I morgon ska jag höra om Malte vill gå på bio de vill han nog säkert! /Malin


<3  . Igår när jag kom hem så hade Malte k...

img_0692 (MMS)

<3  . Igår när jag kom hem så hade Malte köpt två rosor till mig! Det tyckte jag var gulligt eftersom det på förmiddagen inte verkade som om han brydde sig om alla hjärtansdag! I går skulle jag ju ha bakat men de hann jag inte med åkte till Linköping och jobbade lite på eftermiddagen och kom hem vid halv tio! Men det ska bli bättre idag. Idag ska jag nog inte gå till skolan har två lektioner men inga jätteviktiga. /Malin


Kan ju inte annat än att älska dom här str...

img_0682 (MMS)

Kan ju inte annat än att älska dom här strumporna! Har beställt dom ifrån hm! Dom är väldigt fluffiga och härliga. Passar perfekt nu när det ar blivit kallt igen! Idag är det ju alla hjärtans dag! Jag ska baka en liten cheesecake till Malte strax!


Hej i går hämtade jag ut lite smink som ha...

img_4611 (MMS)

Hej i går hämtade jag ut lite smink som hade kommit! Jätteroligt att hämta ut paket ju! Idag har jag haft en ganska dålig dag hade stallet med Malte i morse så började en häst krångla och jag var tvungen att sträcka mig massor så det slutade med att jag typ börja gråta i stallet! Hade så himla ont i såren och orkade verkligen inget mer! Men efter ett tag gick det bra så fick vi ut alla hästar! Men nu är det väldigt uppsväng och varmt så har haft problem att gå hela dagen hoppas det lägger sig i natt! För i morgon ska jag till Linköping och jobba med quintek gänget! Men i går däremot hade jag en jättebra dag! Jag var ute lite granna och solen sken så himla fint ute och allt kändes bra! På kvällen fick jag till och med välja film så då kollade vi på fyra avsnitt criminal minds! Jättebra ju! Dock så drömde jag om det hela natten haha så vaknade helt svettig typ var livrädd! I går så fyllde min pappa år förövrigt och alla hans barn glömde bort honom! Stackare! Grattis pappa igen! så ni fick du ett extra!  /Malin


Hästen. Haha mamma och pappa har skickat e...

img_0678 (MMS)

Hästen. Haha mamma och pappa har skickat en jättesöt mjukishäst och ett hästpussel till mig! Idag har jag även fått mitt paket ifrån hm! En del saker blir att skicka tillbaka men så är det ju alltid! Idag har jag vart i skolan i fyra timmar är helt slut så ligger typ oh halv sover nu! Plus att igår så var jag i Linköping på quintek möte! Det har blivit lite väl mycket dom här dagarna! Det känns för då börjar det typ strama och göra ont i ärren. Men i helgen ska jag plugga och vila så hoppas jag att det blir bättre! Är väldigt less på att inte kunna göra så mycket!  /Malin


Ååå.. Idag går ingenting min väg.. Jag lig...

Ååå.. Idag går ingenting min väg.. Jag ligger hemma har självklart fått feber fast jag äter massa tabletter mot inflamationsrisk och sånt!! Hoppas det inte blir värre. För då måste jag till sjukhuset.. Sen fick jag reda på att jag inte fick min engelska tenta omrättad.. För det tyckte dom att den redan var för att både lärare och examinatorn hade kollat på den! Ett poäng liksom och det värsta är att man kunde få 60 poäng det är ju så många så ett spelar ju ingen roll! Och nu fick jag ett mejl att dom gärna vill att jag ska gå om en kurs nästa år! Men jag ska försöka kämpa så jag kan få göra en kompleteringsuppgift! /Malin


På vägen igen! Idag har jag varit snäll oc...

img_0670 (MMS)

På vägen igen! Idag har jag varit snäll och följt med Mattias och hämtat en bil! Jag har suttit i bilen hela tiden men det har gått bra! Matte mutade mig med en polkagris jättegod faktiskt! Hallon och saltlakrits en av mina favoriter. Men det ska bli skönt att komma hem


Måndag

Godmorgon
Efter en mycket besvärlig natt har jag äntligen tagit mig upp och så har jag duschat! Så himla skönt!
Egentligen skulle jag vart i skolan klockan åtta men orkade inte det så ska satsa på klockan ett istället. I går kollade vi på wallander det var nog den enda wallander filmen som jag inte komer ihåg hur den slutade. Men självklar orkade jag inte se slutet så har ingen aning nu heller, lyckat haha!

Jag fixar och donar har fastnat för det un...

img_0668 (MMS)

Jag fixar och donar har fastnat för det underbara mönstret och färgerna! Annars kollar jag just nu på solsidan älskar det! Så himla roligt! :)


Varför

Hej

Jag tänkte berätta varför jag låg inlagd på sjukhuset.
Jag vet att de allra flesta som läser min blogg redan vet om detta men inte alla.

Jag har funderat ett tag på om jag skriva det eller inte men eftersom det inte är någon hemlighet och det kan hända vem som helst med lite otur, så har jag beslutat att dela med mig av min berättelse.

Jag har ett tag haft ovanligt ont i magen. Det har känts som mensverk fast lite kraftigare och väldigt mycket just över vänstra höften. Det har inte gjort så speciellt ont och har gått över efter någon alvedon.
Likadant började det förra onsdag kväll. Jag tog en alvedon och gick och la mig. Runt ett vaknade jag och hade likadana smärtor men mycket värre. Jag kallsvettades enormt och hade ibland svårt att andas för att det gjorde så ont. Ringde då till sjukvårdsupplysningen som rådde mig till att åka upp till akuten. Så det gjorde vi.

Väl uppe på akuten blev jag direkt inlagd på kvinnokliniken för undersökning. Där såg dom att det var mycket blod i min vänstra äggledare. Dock så verkade det inte så farligt så dom gav mig smärtstillande och avaktade. Jag blev inlagd och morgonen därpå mådde jag mycket bättre! Dom ville inte riktigt låta mig åka hem så jag blev kvar en dag till. På morgonen då på fredagen började det att göra lite ont igen. Dom undersökte mig igen och såg att det hade samlats mer blod i äggledaren och beslutade för en akut operation. Dom skulle göra en titthålsoperation för att ta bort blodet. Operationen skulle ta 60 min.

Jag blev sövd och vaknade upp ca fyra timmar senare. Kommer inte håg så mycket mer den dagen men titthålsoperationen hade misslyckats dom hade provat flera gånger men inte kunnat komma in i magen som dom ville, därför hade dom även gjort en bukoperation som hade gått bra!
Tyvärr såg dom att det var ett utomkvedshavandeskap som hade satt sig i äggledaren. Dom fick bort det men äggledaren fortsatte att blöda och gick inte att rädda som dom var tvugna att ta bort den med. Låg kvar på sjukhuset i fyra dagar sen fick jag äntligen komma hem men är nu sjukskriven att tag.

Detta kommer inte att drabba mig mycket i framtiden när jag väl vill ha barn. Man kan få det lite svårare efter ett utomkvedshavandeskap men att dom har tagit bort min ena äggledare är inget som ska drabba mig speciellt mycket.

Japp det var allt.
Just nu ska jag snart följa med matte till garaget en sväng så jag kommer ut lite.
Igår var jag ute ganska mycket jag följde nämligen med Lisen till stallet det var jätteskönt att komma ut!
Annars pluggar jag på ingen vila på den fronten för mig!
/Malin



Godmorgon! Idag ska jag fixa ännu mer med ...

img_0663 (MMS)

Godmorgon! Idag ska jag fixa ännu mer med skolan eftersom jag har fått mejl från ytterligare en lärare! Jobbigt men jag ska plugga som en galning så fort jag orkar så jag förhoppningsvis klarar allt!  Maten i går var dessvärre inte bra! Alldeles för stark och så hade dom köpt bröd som dom värmde och sålde! Mycket dåligt tyckte jag! Idag är det kasst väder så passar ju bra att vara hemma hela dagen! Men ska försöka komma ut lite idag igen, blev inget i går.  I går kväll så beställde jag lite kläder och smink insåg att det kommer ta ett tag innan jag går på stan igen så det kändes bra. Ska bli roligt att få hem!  /Malin


Svartvitt


Som ni kanske ser  är jag väldigt inne på svartvitt tema på bilderna.
Vet inte riktigt varför!
Idag har det varit mycket för min mage vilket resulterar i att den svider och gör lite extra ont. Det gör inte så mycket för det går bra ändå och malte har precis sprungit iväg och hämtat mat! Vi ska äta från en nya indisk resturang som har öppnat jättenära oss och mycket billigare än det andra vi brukar köpa! Så nu hoppas jag att den är super!
Jag älskar indisk mat!
.
Hittade den här fina bilden på musse som jag tog i sommarhagen sista gången jag var där, ett mycket jobbigt ögonblick men han är så vacker. Någon dag ska jag ha en lika snäll häst som älskade musse! Bilden är photoshopad och såg att den ser lite konstig ut med hans ögon kanske men hittar inte orginalet den ligger på nån hårddisk!

Nu måste jag sluta för batteriet på datorn håller på att dö!
/Malin

Fredag



Å vad jag älskar den här bilden för tillfället! Jag har både fotograferat och photoshopad den själv!
Haha inte så avancerad men men.
I dag så kommer tjejerna i klassen hit så ska vi fika lite granna annars så händer inget speciellt.
Jag håller på att ringer fram och tillbaka till olika lärare och fixar med skolan. Tror det kommer lösa sig till slut iaf!
Så idag ska jag göra lite saker jag missat i skolan och sen om vädret är fint kanske prova gå ut en kort sväng med malte. Tycker man blir mycket friskare utomhus!
/Malin


Hej När jag låg på sjukhuset så missade ja...

img_0656 (MMS)

Hej När jag låg på sjukhuset så missade jag en utav årets största fester, nämligen vinterkravallen! Jag hade ju självklart redan köpt biljett och fått ett märke eftersom jag hade hjälpt till lite! Så när jag kom hem ifrån sjukhuset så hittade jag biljetten i plånboken och märket på hyllan! Det var väldigt trisst! Men men ingen man kan göra något åt, ibland blir det så! Jag har iaf fått jättefina blommor i från tjejerna i klassen och mina fina kusiner! Annars har jag fått en hel del andra krya på dig presenter.. :) just nu är mamma och pappa här pappa handlar och mamma städar och bakar åt mig! Haha det är jätteskönt! Men i morgon ska jag klara mig själv. Det krävs lite planering för sånt nu! Måste se till att lunchen finns klart och se till så jag når allt jag behöver så får vi hoppas att jag inte tappar något på golvet! Men jag tror jag fixar det! :) nu ska jag äta frukost!  /Malin


Hej Jag har varit på sjukhuset i snart en ...

img_0632 (MMS)

Hej Jag har varit på sjukhuset i snart en vecka fick operera magen lite oplanerat men idag kommer jag hem! Skriver kanske mer om varför och så senare!  Måste dock erkänna att kortet togs för fem dagar sen när jag hade vart här en dag endast så riktigt så ser jag ju inte ut fortfarande! Men idag har jag lyckats duschat för första gången inte helt okomplicerat men skönt! Dom har även slutat terroriserat mig med dropp, antibiotika och sprutor i benen så jag är rätt nöjd!  I morgon kommer mina föräldrar ner för att hjälpa mig dom två närmaste dagarna när Malte jobbar! Det ska bli skönt jag kan resa mig och så själv men behöver lite hjälp med att gå och klä på mig! Men det går frammåt! Aha nu vet ni vad jag gör iaf! Hörs snart igen! /Malin


RSS 2.0