Tjejvasan 2013

Jag fixade det! Haha nästa år tänkte jag kanske träna innan ;)


Torsdag

Alla på jobbet är typ sjuka, jag har redan vart det men är fortfarande lite hostig. Idag är det handsprit som gäller, livrädd att bli sjuk till tjejvasan!

Annars så i tisdags va jag en sväng med Lisen och tog lite kort och sydde till ett par trasiga byxor. I går hängde jag med Sofie och Jassu i går vi åt på tacobar och sedan satt på ett fik till klockan blev sent, mycket trevligt!
Idag är det packa som gäller och i morgon åker jag direkt till Mora :)


Weekend

Har varit i Ludvika förra helgen och haft fullt upp, träffat Emma och Rebecka på fredagen sen blev det skidor och middag på lördag sen i dag åkt runt till släktingar och hälsat på.


Feb. 16, 2013

Sometimes we fight for something only to discover by the time we get it our goals have changes.


När verkligheten kommer ifatt.

Hej, idag har jag jobbat, haft en sjukt stressig dag men så blir det ibland.
Annars så händer inte jättemycket ska boka biljetter hem till Dalarna tänkte träna lite skidor i helgen.

Igår hängde jag med Jassu iaf och kollade på en superrolig serie! Skönt att bara ligga i soffan utan krav och skratta :)


Feb. 10, 2013

Nu har jag kollat på 6 säsonger av sex and the city på en vecka.. Tiden går fort är man är krasslig.
 

It’s my fault, I don’t care, I can’t hate you if you’re not here

 
Lördag morgon. Nu har jag vart sjuk alldeles för länge och jag har bestämt mig för att jag inte är sjuk längre. I helgen skulle jag vart hemma och träna inför tjejvasan men har ju fortfarande ont i halsen så det blev att stanna i norrköping och ta det väldigt lugnt så hårdträningen kan börja nästa vecka istället.

Har även missat två album av en av mina favoritartister som jag nu lyssnar ikapp på dygnet runt typ ;)

Have absolutely nothing to say. Nothing at all..

Jag är sjuk så sover, kollar på serier och ibland pratar jag med kompisar i telefon. Återkommer om jag får något roligare att blogga om.


Going round in circles?

Lördagkväll, och jag är sjuk.. Fick ställa in mina planer för kvällen vilket tråkigt.

Men i ställer roar jag mig med sex and the city och godis, ska även se till att få lite mer sömn i natt tror nämligen sömnbristen är största orsaken till att jag är sjuk.

Har för övrigt köpt en ny kaffemaskin som jag tänkte ha för att kunna dricka chailatte eftersom jag inte dricker kaffe, vet att vissa tycker det var ett onödigt köp men då tror jag inte ni har provat chailatten, den är super!!


RSS 2.0