Hej jag har tenta-p och pluggar hela dagar...

img_0934 (MMS)

Hej jag har tenta-p och pluggar hela dagarna hinner inte uppdatera här då! Men iaf så var Andy här i söndags till måndags för att kolla lite på skolan och en utbildning han ev tänker söka nästa år! Vi åkte lite båt i skärgården och handlade lite! Imorgon skriver jag två tentor och efter de har jag en kvar nästa vecka! Sen den helgen funderar jag och matte på att åka till Ullared innan jag åker hem! Jag har fått pengar ifrån min sjukförsäkring så är himla nöjd just nu :) hinner inte skriva mer ska äta lunch här hemma sen till skolan för att plugga in det sista!  /Malin


When did it all stop being fun?

Hej
sitter och ska snart dra i väg till skolan fixa mett en utav våra 180 olika inlämningar. Sen ska jag skriva en  tenta i morgon och två nästa torsdag.. Ganska mycket att göra alltså!

För lite mer änn ett år sedan tyckte jag ändå att det kunde vara ganska mysigt och sitta och tenta-plugga alla är stressade men på något vis hjälper man varandra att ta sig igenom det. Nu är det annorlunda de flesta väljer att sitta hemma och plugga och vi har blivit mer uppdelade i klassen. Jag tycker att plugga till tenta är så sjukt tråkigt och man hinner inte med att göra något annat. När slutade det vara mysigt och kanske till och med roligt att tenta-plugga? Måste ha missat det.
Nej nu dax att göra mig i ordning innan jag blir sen!
/Malin

Skugga

Hej

Idag har jag haft med mig en skugga i skolan. Det betyder att det är en person som har sökt till mit program som är med mig en hel dag i skolan och jag berättar lite om vad vi håller på med och hur det är att plugga på LiTH. Det har iaf gått jättebra och jag ska ha med mig en annan skugga i morgon också!

Annars så ha rjag slutat ganska tidigt så jag sitter hemma och skriver på en inlämningsuppgift.

Nu är det bestämmt att jag och malte ska åka till idre över midsommar! Jag älskar ju att vara där och fööra året var vi ju där en vecka under sommaren. Den här gången åker vi upp med släkten! Det ska bli jätteroligt!
På väg upp för städjan 2010!

/Malin

måndag

Hej
I helgen har det varit lugnt jag har börjat måla bordet och fått en ny ide att göra ränder i mitten av bordet i olika färger. Tror det kommer bli snyggt. Annars i skolan så ska jag ha med mig två personer som ska kolla på mitt program en kommer i morgon och en på onsdag. Snart ska jag tillbaka till skolan igen, jag är bara hemma på långlunch börjar kl 15.00 igen med en labb. Den förra labben i den här kursen fick jag en femma på så ska försöka kämpa med den här också! =)
/Malin

Ny vecka, nya tag

Hej
Nu har skolan kört igång som vanligt igen och vi har mer än fullt upp.
Tentan som jag satt hemma till och pluggade hela påsken gick bra och jag klarade den :)
Allt är som vanligt igen här hemma jag varvar stallet med pluggningen och nästa helg är det SOF en stor fest över hela helgen som bara går varanat år i linköping. En utav de största grejerna som händer faktiskt.

Annars så håller jag på att måla om vårt köksbord och stolar svarta för att jag har tröötnat på dem. Här kommer iaf lite bilder ifrån påsken.



Andy och Moa

Syster


/Malin


RSS 2.0