Blogg

Det här inlägget nedan har legat som utkast ett tag men nu har jag bestämt mig. Kommer sluta blogga. Adressen kommer ligga kvar och vara öppen ifall jag vill komma igång igen sen.
 
"Funderat en hel del. Bloggen är rolig att ha och se tillbaka vad som har hänt genom åren men bloggen speglar egentligen ingenting hur jag är. På senaste tiden märks det kanske att bloggen har blivit tyngre. Jag kan läsa igenom vad jag har skrivit och inte känna igen mig själv längre. Det kanske är dags att sätta stopp. Bloggen är inte jag och har aldrig varit.
 


See you around! "
 

Home

Hej. Haft de rätt jobbigt på senaste och igår blev jag inlagd på sjukhuset igen. Där konstaterades det att jag har njurbäckeninflammation. Så idag har jag fått komma hem och har med mig lite mediciner så nu blir jag nog frisk :) Annars då... har ett inlägg i utkast som troligtvis kommer komma upp här ska bara bestämma mig ordentligt först. Eller nej jag har nog redan bestämt mig så kommer nog troligtvis senare ikväll.

Rebef

Idag har jag haft feber tillochfrån sen jag vaknade. Om jag vaknar med feber blir det alltid värre på kvällen och här är jag nu. Fortfarande sjukskriven och uttråkad. yepp vilket jäkla pepp-inlägg detta blev :P
Har massa grejer jag skulle ha fixat idag men det får nog bli morgondagens bekymmer om jag mår bättre. 
 
Förövrigt 1 maj idag känns sjukt. Vad hände med nov-april?
 

Valborg

Var en sväng vid folkparken med trevligt sällskap :)


RSS 2.0