Har tagit kort på mammas skål med virkad e...

img_5220 (MMS)

Har tagit kort på mammas skål med virkad engelsk konfetti som jag har gjort till henne! :) har inte så mycket att skiva om är på jobbet nu iaf. Ska snart få gå hem och då ska jag bada lite i poolen hemma och sedan bege mig mot stan för att möta upp emma och kolla om det är nå roligt på Ludvikafesten som börjar idag. Jag hade ju samma tur som förra året och jobbar hela helgen men ska iaf gå ner i dag och på lördag! Nästa vecka ä jag ledig det ska bli så himla skönt!  /Malin


Rensning

Har hållt på att rensa lite på datorn eftersom den ligger ute på försäljning. Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra, börjar gilla datorn mer och mer men vill ju fortfarande ha en mac. men men ett senare bekymmer känns det som just nu iaf.
I natt har jag haft mitt livs värsta migränanfall som jag aldrig trodde skulle ta slut men till slut så fick jag sova nån timme innan klockan ringde tio över 4.

Idag är första gången jag får igång internet här hemma i dalarna så det jublar jag stort över. Alla dessa dataproblem mina föräldrar har, helt hopplöst..


Bild på andy ifrån studenten, lite opassande till texten men bilder är ju alltid kul.


En timme kvar på jobbet! Bloggar ifrån mob...

En timme kvar på jobbet! Bloggar ifrån mobilen som nästan alltid! Har dock typ slut på batteri. I morgon ska jag upp i tid för att packa allting sen klockan ett ska jag till jobbet, jobbar bara halvdag sedan kommer malte och hämtar upp mig! Då aka vi äntligen åka till Idre men först hämta ut mot paket ifrån hm som har kommit :) och såklart vore det ju bra om vi inte glömmer min kära syster som har åkt till Borlänge för att följa med oss upp! Vädreet ser ut att bli kanon som kallast runt en grad haha sköön midsommarvärmre så jag får nog packa mössor och vantar :) Japp får se när jag får tid att blogga igen! Have fun! /Malin


Hej i morgon åker vi till Idre :) men någo...

img_3463 (MMS)

Hej i morgon åker vi till Idre :) men någonting som jag längtar faktiskt ännu mer efter är januari för då se vi bokat en resa till Thailand i två veckor, den är gången blir det Krabi, ao nang! Det ska bli helt underbart. Bilden är på vårat hotell :)


Hej, jag jobbar em den här veckan och är l...

img_1007 (MMS)

Hej, jag jobbar em den här veckan och är lite halvsjuk! Hade tappat rösten i morse och gud va rolig jag lät! Nu tror jag dock att den är tillbaka! Idag ska jag till mormor och äta sen till jobbet! Tänkte bara slänga in en bild på min nya tandborste som jag har köpt! Den är asbra hittils! Bra att investera i en tandborste det måste va det klokaste jag har gjort ;)


Okej har inte så jättemycket att skriva om...

img_0968 (MMS)

Okej har inte så jättemycket att skriva om men skriver ändå :) jag sitter på jobbet har ingenting att göra och det spöregnar utanför! Passande bild jag valde va? Ikväll ska jag hem till  Mattias mamma och äta kinamat. Igår tog plutten studenten plutten är då min lillebror Andy! Då var det helt strålande väder och stackarn var genomsvettig, men de förstår jag det var helt sjukt varmt. Sen hade vi nästan hela släkten och en hel del bekanta hemma. Jag hörde att det fick vilt till efter jag hade gått och lagt mig. (jobbar ju tolv timmar idag och imorgon) men det är väl kul att dom vuxna kan roa sig oxå, hörde att dom satt och sjöng för vi har tagit studenten, när dom hade druckit en del! Haha det var nog allt /Malin


Hej  Just nu har jag kommit hem från min f...

img_8367 (MMS)

Hej  Just nu har jag kommit hem från min första arbetsdag! Mina fötter värker sönder och jag är sjukt trött eftersom jag och Lasse gick upp tio över fyra i morse! Men nu är första dagen avklarad iaf så det känns skönt! Här hemma är det fruktansvärt kvaft och har precis börjat åska! Annars är det lugnt jag ska försöka hinna sy upp en klänning som jag får på torsdag kväll tills på fredags morgon hm.. får se hur bra det går!  På bilden är det en utav väskorna jag köpte i Ullared tyckte den var så söt! :)


Hej  Just nu har jag kommit hem från min f...

img_0976 (MMS)

Hej  Just nu har jag kommit hem från min första arbetsdag! Mina fötter värker sönder och jag är sjukt trött eftersom jag och Lasse gick upp tio över fyra i morse! Men nu är första dagen avklarad iaf så det känns skönt! Här hemma är det fruktansvärt kvaft och har precis börjat åska! Annars är det lugnt jag ska försöka hinna sy upp en klänning som jag får på torsdag kväll tills på fredags morgon hm.. får se hur bra det går!  På bilden är det en utav väskorna jag köpte i Ullared tyckte den var så söt! :)


Sommarlov?

Jag har inte uppdaterat bloggen på evigheter.
För att det har varit fullt upp. Sista tentan skrev jag i onsdags sedan hade vi tentafest. På torsdagen var jag och Lisen ute i stallet och senare gick vi till mickis och grillade sista kvällen tillsammans. I fredags var jag i Linköping, sålde keyboarden som jag aldrig använder sen var vi ute på sjön hela dagen. Jag lyckades som vanligt dricka alldeles för lite och hade början till migränanfall hela kvällen. Men på lördagen var dte bättre och jag och matte gick upp vid fem för att åka till Ullared! Det var jättekul och jag hittade en del smått och gott. Sen i går kväll när vi kom hem efter ha genomsvettats i bilen i fyra timmar packade jag allt jag ska ha med mig när jag åker hem idag och allt matte ska ta med sig hem på torsdag! 

Japp jag åker hem idag. Börjar jobba kl 5 på tisdag och sen fortsätter det 10 veckor framöver vet inte riktigt om det räknas som sommarlov! Har med mig sjukt mycket packning som vanligt så lasse och lena kommer bli galna. Men jag ska ju ändå vara henna 10 veckor och åka till idre över midsommar.
Nej nu måste jag åka till stallet och hämta min ridhjälm och stövlar. Passar nog på att pussa lite på granda oxå, världens sötaste häst! 


/Malin


RSS 2.0