Mm..

Hej
Idag är jag hemma från skolan i tid! Jag gick nämligen efter labben vi hade i morse direkt hem och sen har jag setat och pluggat (gör det dock fortfarande...)
Ikväll ska vi ha kickoff för klassen, i morgon blir det kickoff för våran projektgrupp som håller på att göra en nulägesbeskrivning på barnkliniken på virnnevisjukhuset. På lördag blir det kräftskiva med NORA. Rätt fullt upp alltså..
Ny tatuering nu också.... ELLER?
(nej mamma den är inte riktig)

måndag..

Måndag igen helgen gick snabbt förbi men idag ska jag iväg till åby och rida. det ska bli roligt har vart där en gång förut och provat men nu tror jag att jag ska fortsätta.. :)
I helgen har jag inte gjort så mycket jag har pluggat lite gjort sushi, kollat på film  och tillochmed vart ute och sprungit! Lugn och nykter helg alltså det har vart himla skönt. Nästa helg är det troligtvis kräftskiva och kick off som står på schemat :)
/Malin

gamla bilder

Hittade en massa gamla bilder på bilddagboken som jag inte har vart inne på på några år.. här är några :)
Älsklingsmusse
Jag och dabello
Min golfbag :)
Tog det här kortet med en gammal kass mobilkamera men det blev ju fint ändå!
Jag blir jagad i Kina..
haha hade några fler men orkar int elägga upp alla.. Har många gamla bilder på plutten (andy) också  :)

wohooo

Gissa vad jag gör.. -Sitter i skolan!!!
Nu ska jag snart ha föreläsningen över lunchen sen jobba med en essä så hoppas jag att jag ommer hem lite tidigare idag !
Snabbt och enkelt inlägg idag.

Skoooolan

jag sitter kvar i skolan klockan är halv sex men ska snart gå hem. Igår var jag här till sju på kvällen börjar bli lite trött på hur sjukt mycket vi har att göra..
Idag har jag iaf min nya hösthatt på mig, den är beige!
Jag hoppas även att jag får med mig mattias till vrinnevi för att träna lite men det regnar och han lät inte så sugen men hoppas iaf :)


gadnös

Idag håller jag på att tvätta för fullt, jätteroligt. Matte ligger bakfull i soffan :) Jag har även fått sveriges värsta skavsår så får inte på mig ett par skor i dag mycket mysigt.. Haha annars håller jag på att plugga så jag blir klar med lite inmlämningar och sådant idag för i morgon blir det fullt upp hea dagen!
Så här pigg är jag haha.

You can only lose what You have bet, Sitte...

You can only lose what You have bet, Sitter och kollar på gossip girl och funderar över uttrycket dom just sa; You can only lose what You have bet. Ofta när man förlorar känns det som man förlorar mer än vad man satsar. Likaså om man vinner, det känns alltid som man får mer. Är det för att förväntningarna är för höga eller för att vi inbillar oss mer än vad det egentligen är?


Jag saknar dig

När jag nämde bio i förra inlägget glömde jag ju helt av att dom har gjort film utav min favoritbok!!
Sjukt häftigt eftersom jag tror boken är ifrån 1995 eller något sånt, har läst den massvis med gången. Boken heter jag saknar dig, jag saknar dig filmen heter endast jag saknar dig.
Tror inte jag får med mig matte på den men ska absolut se den senare!
Boken är iaf sjukt bra och alla bör läsa den! Jag hoppas filmen är likadan.
Här är filmframsidan
/Malin

Skolan

Hej
Nu sitter jag på föreläsning i skolan går till klockan fem idag lite jobbigt..
Sen ska jag och malte eventuellt gå på bio! I morgon ska jag iväg på sushikväll hos Mickis som jag har längtat. Tror nästan jag behöver äta sushi en gång i veckan för att fylla sushi behovet inom mig. :) Så fruktansvärt gott! Här kommer en till bild ifrån Sicilien nu ska jag lyssna lite mer på vad våran föreläsare säger. Det brukar uppskattas!
/Malin

Sooner or later we all wake up

Hej
Idag har jag vart i skolan vi håller i en grupp men fem personer och ska göra ett logistikrelaterat projekt inom barnkliniken här i norrköping Nu har jag precis kommit hem och ska börja med några inlämningsuppgifter som vi har fått i en annan kurs. Idag ser jag ut så här,
Nästa vecka har vi tre inlämningar och några labbar helt sjukt mycket vi har att göra alltså! Jag har bestämmt mig för att försöka göra inlämningarna itid så jag slipper stressa i sista minuten. :)
/Malin

Back on track

Hej
Nu är vi tillbaka i Sverige igen och i dag gick jag i skolan. Vi har väldigt mycket att göra i skolan dom kommande veckorna men jag hoppas det ska gå bra. Annars håller jag mest på att packa upp och har hämtat ett packet från hm sånt är ju alltid roligt!

Nu ska jag iväg till stallet och hämta lite grejer jag har kvar där, granda har åkt iväg ju så dax att ta hem mina saker. Sen ska jag ut och gå. I helgen hoppas jag att det blir lugnt ska bara mysa hemma och sen ha en städdag. Måste städa på vinden också. Slänger in lite nån bild från Sicilien :)

Sicilien

Hej! Idag anlände vi till sicilien! Vi fick åka lite tidigare för en strejk men det gör inte oss någonting! Vädret är jättevarmt och fint och vi har badat hela dagen! :) Hörs mer sen! /Malin

Så här kul kan det vara om man jobbar på P...

img_1175 (MMS)

Så här kul kan det vara om man jobbar på PLAN! Haha så farligt var det inte men jag ordnade alla pennor väldig fint när jag satt i receptionen! Vi blev ju bjudna på middag på kvällen som var jättegott! Kom inte riktigt ihåg men det var trerätters ned jättefin mat! :)  idag ska jag plugga och börja packa! Igår var jag på stan med Mickis och  köpte solkräm och lite andra saker jag behövde, sen blev det sushilunch på ett nytt ställe! Prisvärt och helt okej! Snart ska jag sy upp några klänningar jag fått ifrån min kusin eftersom jag är så kort! Vissa blir nog att följa med till Sicilien!  /Malin


Jaja

Ibland så funderar jag på om jag ska läsa vidare. Jag ångrar ju lite att jag inte sökte in på KTS programmet och sedan bytte över till industriell ekonomi. Men eftersom jag inte gjorde det så antar jag att det är väll nån poäng med det också. Men att läsa vidare är ju ett alternativ också men jag är så himla splittrad. Just nu känner jag att det ska bli så skönt att slippa CSN, slippa anpassa mig hela tiden och bara göra det jag vill.. Time will tell.

Idag har jag också jobbat på PLAN men kom hem runt ett eftersom dom åkte iväg på studiebesök till Finspång. Lycklig över att solen skiner ute tänkte jag åka ut till stallet tidigare. Tills jag kollade ut genom fönstret igen och enbart ser svarta moln på himlen. Åker nog lite senare ändå.. Idag kanske jag får mina gamla soffa upphämtad iaf! Det känns skönt då ska vi snart börja rensa uppe på vinden så att men kommer in där igen. FYRA dagar kvar till Sicilien nu!!  


RSS 2.0