4 Dagar

dagar kvar tills Thailand, sjukt kul! Dock har jag haft över 39 graders feber inatt men nu har febern gått ner lite och jag tror jag kommer bli frisk tills på söndag!
Annars så ligger jag bara hemma i soffan försöker vila ut ordentligt, har kollat på massa filmer och näst på tur tror jag fast 5 står. :)
Inte så mycket händer men det är skönt i mellanåt!

Juldagen!

Försökte blogga igårmen det funkade och jag orkade inte lägga någon energi på det heller så bloggar nu ist..
Igår var jättemysigt fick massa presenter och lite pengar och det var fullt hus här som vanligt. Idag är det också fullt upp, vi ska äta mat hos mattias mamma sen till morfar som fyller år och senare på kvällen kanske vi hittar på något roligt med några kompisar.  :)
/Malin

Stipendium

Idag fick jag ett stipendium ifrån landstiget i Dalarna eftersom jag studerar en teknisk utbildning på universitetsnivå och har gått 6 år i skolan i Dalarna!

8400 kr får jag nästa månad! Inte så dåligt!! :):)


Bikiniproblem ;)

Har lite svårt att välja vilka som ska få följa med till Thailand! Har packat ner 8st utav 16 bikinier! Sjukt att jag hade så många, dom flesta är typ köpta förra året också! Haha tror jag ska ha 8 med mig även om det är lite mycket men kul att variera ju! :)


Almost done

Sådär ja..
Nu är biljetterna till Thailand utskrivna, muntan är gjord, rapporten inskickad och inlämningsuppgiften är klar.
Det jag har kvar att göra är en efterstudie sen är jag klar!
Nu ska jag snart iväg och rida, annars så ska jag börja packa, sy upp ett par byxor och fixa miljoner med grejer som min telefon till exempel.. Ska även hinna städa hela lägenheten.. Sen drar jag hem till Ludvika!
Igår var det 4:e advent så vi åt risgrynsgröt och tände alla ljus!

I morgon

I morgon är allt över, i morgon är det dagen jag har längtat mest efter på länge. Inte för att någonting händer utan precis tvärtom för att ingenting händer! I morgon är jag fri!

Då ska jag äntligen börja packa inför hemförd till Ludvika och framför allt till Thailand!!! :)

Har haft ett litet avbrott med pluggandet och har pyntat granen blev jättemysigt! Men ska fortsätta plugga nu så jag fixar muntan i morgon!

/Malin


Lördag, dagen efter tentafest!

Hej

Igår var det tentafest! Dock blev det rätt lungt för min del jag sitter i skolan nu och plugga, vi som läser ledarskapen har en munta kvar på måndag! Jag lyckades iaf få i mig en vinflaska så är inte i mitt bästa pluggskick! Men kunde vart värre! Bilden på mig är ifrån igår, idag är jag lite tröttare :)


Yeey

Hej
Nu är tentan gjord, gick sådär riktigt svårt att säga om jag kommer att klara den eller inte... Men det visar sig senare.. NU har jag jobbat med en inlämningsuppgift som ska in i morgon är snart klar så det känns skönt.. :)
Nu har vi tagit fram granen är hemma eftersom vi åker hem om en vecka dock är den inte pyntad än men i morgon har mattias lovat att sätta i ljusen så jag kan pynta granen. Allt går som vanligt i guld och rött, och min älskade guldiga klacksko ska få hänga på bästa stället!
Igår beställde jag även lite skor från en sida som heter members, dom hade en nelly kampanj påskor för bar 99kr helt sjukt ju! köpte tre par så hade jag en hundring jag fick handla för så då köpte jag ett par till.. Alltså 4 par skor för 330kr totalt med frakt :) sjuukt billigt!!
/Malin

Tenta nästa!

Nu har jag vaknat ska äta lite, sen kolla igenom tentan en sista gång! Klockan två är det dax att skriva den! Efter den är skriven ska jag göra klar en inlämningsuppgift sen börja med en sammanfattning till muntan som jag har på måndag! När hela helgen har spenderats i skolan och muntan är gjord ska jag och Lisen fixa till en annan inlämningsuppgift och sen ska jag Sofie, Mickis och Lisen fixa till en rapport som vi har gjort!
När rapporten är klar ska jag skriva lite om en jämförelse mellan två böcker som ska in i en annan kurs men efter det så är det LOV!!


Tenta i morgon!

Sista dagen att panikplugga idag! I morgon skriver jag tentan, sen har jag tre dagar på mig tills jag har en munta! Sen looov... Därför är det rätt trist här på bloggen, snittade 12 timmar pluggning igår! ;)


Plugg

Jag har vart i skolan hela dagen och pluggar st gått bra faktiskt! Kom hem nu och tror vi ska ut och gå en sväng men matte är lite tjurig just nu så får väl vänta och se! Ikväll blir det stenlugnt och jag är så himla trött, huvudet bara snurrar av alla siffror och formler!


Skoool

Jag har vart i ksolan hela dagen blev en lång dag och likaså kommer det nog bli i morgon, men bara att kämpa på sista veckorna nu.
Nu har jag diskat och fixat här hemma väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag fortsätta plugga lite granna har lite sker kvar att göra men måste verkligen komma i gång och tenta-plugga!
Ja det är min dag kan väl hoppas att ni som läser bloggen har en roligare eftermiddag än vad jag har ;)
Önskar att jag kunde få indskt hemserverat istället för min tråkiga mat.. :)
Så jäkla gott med indiskt, mitt nya beroende (har helt slutat vara beroende av sushi..) men det kommer väl skulle ju inte tacka nej till sushi direkt men nu är det indiskt som jag suktar efter!
snälla jultomten kom i dag med lite goood mat...

Avslutning

Hej
Jag precis ätit mat, lyxade till det med fläskfile :)
Nu ska jag ta tag i lite skolgrejer som jag ska göra tills i morgon. Då ska vi nämligen göra klart det sista innan vi måste skicka in vår slutleverans i våran kurs där vi har gjort ett projekt på Barnkliniken. Sen har vi redovisning på eftermiddagen i ledarskapskursen.
Nu när alla redovisningar sker kan man ju tänka åå vad skönt nu håller kurserna på att avslutas men tror ingen som går på universitetet låter ig luras utav det. Det är nu tenta-p börjar... Jag har en tenta och en munta, kunde vara mycket värre faktiskt.
3 veckor och 3 dagar kvar till Thailand!! <3

Stjärnklart

Idag skulle jag ha gått på stjärnklart med mattes jobb! Det är massa kända artister som sjunger och så får man god mat och fördrink. Men eftersom jag fortfarande inte är helt hundra så kommer jag troligtvis inte att gå... åååå jag vill så gärna ha nog inte riktigt bestämmt mig ändå...
Vi får se helt enkelt ;)
Idag har jag vart på möte angående exjobb blev väldig intressant faktiska och kommer nog bli bra :) Sånt är alltid roligt, vi börjar ju inte med vårat exjobb förens mars men redan nu tror jag alla har börjat leta exjobb!
/Malin

Måndag

Hej
Idag skulle jag ha åkt på ridträning men jag mår inge vidare så får passa det. Var även tvungen att gå hem från skolan men idag har jag pratat med en jättebra läkare så nu väntar jag på vidare besked i morgon :)
Nu ska vi äta, idag står det kött och potatis på menyn!
Ikväll är det myskläder som gäller och jag laddar med min rosa fleece tröja, älskar den!

Morgon

Nu ska jag snart i väg till skolan är astrött idag men det får gå bra ändå! Har inga lektioner i dag men det blir grupparbeten med olika kurser hela dagen ändå!

Nu sitter jag och dricker frukost välling hatade det i början men det börjar bli helt okej nu, lätt att dricka på morgonen om man inte gillar att äta frukost! :)


Julpyntat

Igår så tvättade vi, då passade vi även på att städa hela lägenheten och julpynta! Äntligen blev det av!

Dock orkade jag inte byta gardiner blir för mycket jobb när vi ändå kommer åka hem den 22 dec tror jag det blir, sen kommer vi ju inte hem förens den 17 jan eftersom vi åker till Thailand direkt ifrån Ludvika den 1 jan :):)

Första bilden är på mina favorit tomtar har fått dom av Mattias mamma och dom är så himla söta!!

Sen är det min andra favvo tomte som inte ser så mycket och sen en bild på pepparkakshuset jag har gjort! Det blev inte så seriöst i år var så himla trött när jag gjorde det men det får duga :)


Bakgrund på iphonen

Hej nu har jag en nya bakgrund på iphonen ashärlig och julig! Nu har vi även ätit till slut, har gjort egen potatisgratäng men den tig evigheter i ugnen fast jag hade kokat potatisen före! Hade fläskfilé till och gott blev det iaf! Nu ska vi se på film, en mysig fredagskväll!


Föreläsning

Nu är jag på föreläsning i ledarskap för ingenjörer, vi kollar på film och jag har med mig datorn och kollar lite på hm :)


Kväller

Här kommer några bilder från min iPhone jag tog dom ute i går när vi var ute på en kvällspromenad! Blev helt okej! :)


RSS 2.0