Wooork

Jag har ett jättebra postit system på jobbet dock gör jag av med stört många postit-lappar varje dag men lite så vi jobbar här eftersom det det alltid är typ 100 saker samtidigt! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1363112/images/2012/pic_508ff337e087c322e9efd82e.jpg" class="image">


Paus

Ibland måste livet stanna upp ett tag för att man ska inse hur små och obetydliga ens egna problem är. Det blir aldrig som man har tänkt sig men det ordnar sig tillslut.


Heeej

Sjukt skumma drömmar jag har haft inatt.. och efter varje störd grej som händer var jag tvungen att kryssa i att grejen var gjort precis som alla sändningar på jobbet så till slut hade jag en lista med sjuka grejer att gå igenom.. Hahaha ibland bli man ju rädd för sig själv alltså!

New ring


Ironiskt

Jag har haft min blogg design i ett år nu så då passar ju höstbilden in igen.. :) Ganska bra ändå!

Idag har jag haft en väldigt jobbig dag annars. Började på jobbet med en del tunga besked och super stressigt, sedan har dagen fortsatt i samma tecken.. Jackan fanns inte i en mindre storlek heller så nu letar jag för fullt efter en ny.

 

Min mobil ringer för övrigt upp folk av sig själv och hänger sig hela tiden. Blir kanske att införskaffa en ny snart, jag som hade tänkt ha 4s ett tag till...

Nu ska jag iaf ta och äta lite granna sen kolla på serier och försöka stressa ner en aning :)

 

 

Yeey

Hej

Guuud va jag är dålig på att uppdatera här men har ofta inte så mycket att skriva ;)
Helgen har vart rätt skoj drack vin med fina tjejer och i går var jag på bio och såg Ted. Var helt okej hade dock trott den skulle vara lite bättre eftersom alla sa att den va asbra men men var en sväng på stan också!

Jag gjorde jag nästan mig och Andy magsjuka genom att laga äcklig kyckling som jag bjöd på hehe. Nu är jag på väg vem från jobbet har haft en riktigt rolig dag där faktiskt tiden sprang iväg :)

Ny väska Btw från Ullared! :)


-

Dear Karma, I have a list of people you missed.


Tisdag

Idag har jag hunnit med en promenad med Lisen sen gick jag upp till stan för att hämta ut jackan som hade kommit, måste dock skicka tillbaka och byta till en mindre storlek.. Dryyyyygt!!!!

Nu väntas snart fotboll :)


Shop until you drop

Gissa vart jag har varit i helgen?

Handlat alldeles för mycket den här veckan så nu blir det att ligga lugnt på den fronten ett tag!


Nyköpt vinterjacka

Ifrån mq, fanns inte i butik i rätt storlek dock så har beställt den idag!


Jag idag

Har hängt med Lisen, tvättat, fixat och donat! Nu är lillebror här och vi kollar på Johan Falk.


At work

Sitter på jobbet just nu, väntar på ett klartecken innan jag bokar en flygtransport till Italien! I

helgen blir det mys med bästa kompisar. Ska även försöka ordna upp allt med kurser, CSN och liknande!


Different

Den här veckan har inte alls varit som alla andra! :) i måndags blev jag erbjuden ett jobb på DHL som jag var tvungen att bestämma mig på 10 min om jag skulle börja i tisdags..

Jag ringde ett samtal på nio minuter och diskuterade allt sen ringde jag upp och sa att jag tog jobbet!!

Så hoppade av skolan i måndags och började jobba i tis. Än så länge trivs jag super!! Spännande vändning. Hade känt ett tag att jag är för rastlös och uttråkad för att plugga just nu även om utbildningen är bra. Därför tror jag att jag har gjort rätt val.


RSS 2.0