Tagga tenta

Om typ 2 timmar börjar min tenta! Känns inte alls speciellt bra har pluggat stört lite.. Men jag har hört att mirakel händer ganska ofta, därför dom är rätt så vanliga
.

Aja iaf så var jag på avslutningsmiddag igår med min klass spelade lite bowling och åt mat! (jag vann bowlingen i mitt lag haha) sen drog vi på förfest och sen drog några ut men jag drog hem eftersom jag har tenta! Duktigt som tusan tyckte jag :)


Smygtitt

Här är en bild på köket ifrån min nya lägenhet :) det är ju bilder ifrån hemnet när den låg uppe så det är ju inte mina möbler och sånt!


Yesterday

Drack vi goda drinkar och åt god mat!


Flowers

Mamma, Andy och pappa kom hit i torsdags och överraskade mig innan vi skulle presentera vårat exjobb, men det gick bra. Sen på eftermiddagen hade vi opposition och efter det fikade jag med mamma, pappa och plutten. Andyplutten gav mig superfina blommor, och han fyllde även 20 år i går!


Examen

I torsdags tog jag examen det har firats med med tårta!


Love

Min nya snygga plånbok från Åhléns!


Lördag

Hej
Igår var mamma och pappa här vi fixade lite med praktiska saker och åt på tacobar! Väldigt mysigt.
.
Idag så ska jag försöka få mycket gjort som har kommit i skymundan ett tag. Funderar starkt på att åka en sväng till Söderköping och handla tyg också men är inte säker på om det behövs riktigt.. Sen hoppas jag det blir en riktigt härlig kväll med kompisar :)


Friday

Hej
Igår hände det absolut ingenting så kändes ju meningslöst att blogga om ingenting. Idag så ska jag jobba som vanligt men sen kommer även mina föräldrar hit en sväng och jag ska kolla om det går bra om vi kan få gå in i lägenheten och kolla en sväng igen. Vi får se helt enkelt :)
.

Annars då.. Jag flyttar om typ två veckor så håller mest att förbereda mig inför det och sen har jag tenta om tre veckor som jag verkligen borde börja plugga på.


Present till lägenheten

Nu har jag köpt min första sak till lägenheten :)


.

Fortfarande massor och göra.. Jag köpte en lägenhet förra veckan och ska snart flytta in. Just nu vill jag bara att allt ska lugna ner sig en aning.. Annars så har jag vart på beat hela helgen det är en studentfestival som har vart i helgen.


Måndag

Måndag idag precis som vanligt fast tvärtom. Jag och Mattias har valt att göra slut. Så just nu jobbar jag och pluggar och går på lägenhetsvisningar samtidigt som jag försöker dela upp vårt hem på två. Jag lovar att det är stressigt värre. Har tusen saker i mitt huvud samtidigt.


Bloggen

Hej vet att jag inte bloggar, så otroligt mycket just nu! Bara jag får någon rutin på allt så blir det nog bättre, just nu stressar jag runt lite överallt och orkar inte ta tag i bloggen just nu men snart kanske :)


RSS 2.0