Lördag

Hej

Igår var jag och Shaan och Lisen hemma hos mickis och gjorde egen sushi det blev så himla gott! Typ godare än om man beställer! Sen drack vi lite vin och så :):) Himlans trevligt!

Idag är det verkligen konstigt väder ute typ hur varm,t som helst men ändå regnar det till och från. Så jag och matte åkte och köpte en takfläkt eftersom det är svårt att sova när det blir så himla varmt i lägeheten. Matte fick tillochmed välja sort så det blev nån som såg ut som propeller haha men då är ju han nöjd iaf.

Nu ska jag snart börja laga paella till kvällsmat har hittat en ganska annorlunda recept så får se hur det blir :)

Blåbär

Hej
I förgår var jag och Lisen ute och plockade blåbär! Jag fick nästan ihop tre liter!! Men det var ganska drygt att rensa dom sedan men men gjorde en blåbärspaj iaf :)



Igår åkte vi däremot ut till drivingrangen i Ingelsta och slog lite bollar, min första gång på rangen på två år!! haha det gick ganska bra, tar i lite för mycket fortfarande med dom nya klubborna fick två skavsår på högerhanden.. Men jag var därimot riktigt imponerad över Lisen som är nybörjare men slog väldigt bra :)

Efter golfen var vi sjukt svettiga så åkte ut till en sjö i närheten och tog ett litet dopp!

Annars leker jag världens bästa hemmafru och börjar min tredje morgon irad med att baka bröd!

/Malin

Love my shoes! Mina skor är ifrån hm ich ä...

img_4508 (MMS)

Love my shoes! Mina skor är ifrån hm ich är så jävla snygga dock lite för små eftersom jag envisades med att byta till 36 men men det duger. Okej nu är det typ två-tre veckor sen jag bloggade sist! Det jag har gjort sen det är, myst lite med emma och reb, träffat släkten och gullungarna Eli och Elma. Sen har jag vart på kupolen en sväng men mest har jag jobbat! I morgon åker iaf jag med mamma och pappa ner till Norrköping sen på söndag åker dom hem men jag stannar hela veckan. Japp det är det mesta som har hänt hittills iaf!  /Malin


I gårkväll ansträngde jag mig i två timmar...

img_3760 (MMS)

I gårkväll ansträngde jag mig i två timmar för att baka en tårta till Mattias, allt såg jättebra ut men då såklart glömde jag vänta till tårtan var riktigt kall så all grädde i mitten rann ut och det blev sörja av allt! Dock syns inte det på bilen. Det måste vara karma va? :)


Hej idag är jag ute på skön igen jag har b...

img_1053 (MMS)

Hej idag är jag ute på skön igen jag har badat två gånger redan här i Östersjön men det är lite kallt så matte vägrar bada haha! I går kväll mötte jag upp Mickis Shaan och Lisen för lite grillning och allmänt prat! Mickis hade blandat dom fina drinkarna som är på bilden! Sen gick vi till munken in The park som är en liten gatufest här typ! Det var trevligt men kom hem ganska tidigt och matte tvingade mig se på nån piraya film som sög! Men men i morgon åker jag tillbaka till Ludvika och jobbar lite i veckan som kommer!


Vi har precis varit på kolmården! Det är j...

img_1037 (MMS)

Vi har precis varit på kolmården! Det är jättefint väder och så har vi provat den nya linbanan över safarit! Det var toppen speciell för djuren som slipper alla bilar som åker där som det var förut! Nu ska vi ut till båten en sväng är ju så fint väder är så vi passar på! :):)


Idag är det fredag och Det stimmas och låt...

img_7945 (MMS)

Idag är det fredag och Det stimmas och låter överallt. Ludvikafesten drar typ med sig alla människor ner mot stan. Men inte jag, jag är hemma och förundrar över den hopplösa känslan som fyller mig när alla har gått. Jag hatat att vara hemma när man vet att alla andra gör något kul. Halvdåligt humör just nu men är verkligen inte pepp på att jobba tolv timmar i morgon.


RSS 2.0