I helgen...

0-411eb00948c7540b26daaa238a3486a0.png

Kolla varifrån!

I helgen bestämde jag och Mattias att vi ska ha mysiga helgfrukostar iaf varannan vecka den har gången gick JAG och handlade färskt bröd, någon skinka och  juice! Det var hur gott som helst! Och väldigt mysigt :)

Nu ska jag packa eftersom jag åker hem i morgon, vi ska även till stallet innan dess på dagen! Har beställt lite sommarkläder ifrån hm, dom har grymt snygga kläder på ingång! 

Annars så verkar ekonomitentan gått åt skogen men ärnibte riktigt säker eftersom det är några småmissar med kurspoäng och sånt med det lutar åt omtenta. Trisst.  

Håller även på med maten, det blir kött som jag hade fryst in och ingen aning om vad det är för kött och potatisgratäng rena lyxet, men det är vi värda ;)

/ Malin


Nu händer...

0809ac4647aa4839befc91cabb5089da.png

Kolla varifrån!

Nu händer set mycket! 

Jag och Lisen har vart och kollat på två super söta hästar som vi tillsammans ska ha på halvfoder! Det betyder att vi har dom 3ggr i veckan! 

Idag är jag ledig har sista lektionen i morgon innan påsklovet! Och i förgår bakade jag bullar! Mattias sa att det var dom godaste bullarna han hade ätit! ( jag tvingade inte ens honom att säga det)
Har hört att det är våffeldagen idag vet inte om det stämmer riktigt men vi laddar stort med våfflor 

Eftersom vi får påsklov i morgon så kommer jag stanna kvar över helgen men på tisdag åker jag till Ludvika och stannar där till på söndagen där jag sent åker hem! :) det blir jättebra för då får jag några lediga dagar här i Norrköping också har massor att fixa ska måla ett skåp i köket som är färdigt sanerat nu! 

Just de nu har jag helt glömt bort att berätta om VÅRAN sambo breakdown! Johanna flyttar ut upp till Emils lägenet och han flyttar in med Lisen. Hm. Det kommerbli annorlunda och vi kommer sakna Johanna här... ( jag vet att jag igentligen inte är med i sambogrejen, men jag tycker nästan det ;) ) 

Ekonomitentan har vi inte fått något svar på än. Jag väntar för fullt!

Nu ska jag äta lite frukost sen till gymmet! 
/Malin 


aaaaaaaj Malte är...

0-2ed8e287e0b048905269075e565b58bf.png

Kolla varifrån!

aaaaaaaj

Malte är inte hemma så jag gör massa tjejgrejer, kollar på greys, topmodell och vaxar benen... Satan vad ont det gör!!!!! Sista gången... 

Ikväll blir det innebandy! 

/Malin 


Slut på Tenta-P

Hej Nu har jag skrivit sista tentan gick sådär.. riktigt osäker på om jag klarar den men jag klarade iaf första mattetentan... tjoho vilket under! aja 1 av 2 är ju bra de oxå men vet inte än.. det är så mycket på gång nu... Först så ska jag och Lisen i morgon och provrida en häst som vi ev. ska ha på foder. så nu har de vart panik att få ner mina saker men det har löst sig idag.. Annars börjar vi skolan igen i morgon kl 8 sen går vi 7 dagar sen har vi påsklov. På lördag ska vi iaf hem till Mickis i Linköping och ha lite fest, det blir nog super. Var ett tag sedan vi hakade ihopp oss :) Japp det var nog allt för tillfället. /Malin

bild ifrån...

701ace4751fa2b79928e1abf7e9cd47d.png

Kolla varifrån!

bild ifrån Melodifestivalen i Örebro! Det var jättekul att se Melodifestivalen live! Synd att vi var tvugna tt åka hem på kvällen bara.

Annars så har jag pluggat dygnet runt nästan och i går så skrev jag mattetenten! Gick väldigt dåligt så ska anmäla mig till omtentan fortast möjligt! På onsdag är det ekonomi tentan som gäller tror stenhård på den nu i stället! 

/Malin 


Plugg

En vecka kvar!  Precis idag, tenta nästa onsdag! PANIK  Fattar ingenting av matten tycker att det kan va lite svårt eftersom våran läraren har en fantastisk förmåga att skrika lite och skälla ut den som frågar henne saker.  Det är lugnast om man jobbar på egen hand kan jag säga! Men men strålande väder idag, jag och Malte va uppe tidigt på gymmet så nu kan jag plugga nästan hela dagen!    Ska hem till Elin en sväng och fika idag annars kommer jag vara nergrävd bland böcker! Verkar för övrigt som att det inte går att MMS in inlägg för tillfället! Drygt då jag har skrivit det här redan!!!  /Malin 

RSS 2.0