häromdagen hade...

-8d74842d97960201ce8ff2cf973d167.png

Kolla varifrån!

häromdagen hade matte namnsdag! Jag tycker sånt år så skoj att ja gick ner på stan och handlade lite presenter

Ett par mysbyxor och ett par tofflor blev det! Han blev jätteglad! :)

Hela den här veckan har jag vart krasslig, vet inte om det är förskylning eller att jag är super allergisk. Drygt är det iaf!

Om en vecka har vi tenta i matte är väldigt orolig över den.. Men först nu på lördag så ska vi åka och se på andra chansen i Örebro :)

/ Malin 


Sjuk

Hej
Idag är jag hemma har haft feber idag och igår.. trisst som tusan när jag har så mycket att göra i skolan som jag inte vill missa.. men men

spelar lite poker nu :)
har inte så mycket mer att skriva.. jo förresten hittade en bild på maltes dator! haha färgen har helt försvunnit!

min dag...

0-499842cf4ba56f4aa0efdb561fbd40aa.png

Kolla varifrån!

min dag har bestått av poker och film! Tar det lugnt och vilar upp mig! Nu sitter jag däremot i trappen och är utelåst! Skynda dig hit Malte. Har köpt glass också den smälter nog... Trisst men sant! 

Ha vilket under nu kom han!!! Tjoho jag får gå in!! Nu ska fortsätta göra ingenting.

/ Malin 


älskar fredagar...

6ba0fc53c1ed719c6cd6545202814486.png

Kolla varifrån!

älskar fredagar och min nya maskin! Haha nu bli det hockey rc3 ;) och poppisar! I morgon ska vi hem till Elin och äta och sen party, ska bli jätteskoj! 

Malte har shoppat jätte snygga byxor och en skorta i dag! Kanske visar i morgon! 

/ Malin 


till Lisen  Sitter...

0-770fb2d1328a4ba6a6ed9fe6843b41ba.png

Kolla varifrån!

till Lisen 

Sitter i skolan och pluggar ekonomi! Med min söta grupp <3


tårta!  Min och...

-25a233116de0a66060f60f08eea3043.png

Kolla varifrån!

tårta! 
Min och maltes hjärttårta i går! Ååå jag vill att det ska vara alla hjärtans dag oftare!


porslinsrosen

08f0667c22cbc946dfce57c00845f434.png

Kolla varifrån!

porslinsrosen


Alla <3 dag!

Hej
idag är det alla hjärtans dag! Jag har varit dålig på att uppdatera (igen...) men det har inte fungerat att skicka ifrån mobilen den här veckan!

Tillbaka till alla hjärtans dag! Jag har fått ett paket av mammsen och pappsen! som innhöll ett jättefint trä M och en porslinsros! Sen hade dom även satt in pengar på mitt konto så jag och mattias får gå och hjärtansfika idag :) Mycket uppskattat! - Tack! Annars så har vi planerat att se avatar idag! Jag har redan sett den men det gör inget, älskade filmen!

I går var vi och handlade jag behövde lite småsaker.. det blev en träningströja, 2par strumpbyxor (mina bästa har gått sönder) och en tröja ifrån hm och en nya mascara! sen så blev det en liten nagelförlängning eftersom proffesion nails hade halva priset!! så det kostade 200kr. det var det värt!
tackar ännu en gång ABB för den ekonomiska räddningen ;)
Jag har faktiskt sparat nästan ALLA pengar ifrån abb men var tvungen att köpa lite nya småsaker!
(så oroa er inte mamma och pappa!)

/Malin

I skolan

Hej nu är jag i skolan och har it hur tråkigt som helst!! I eftermiddag har vi handledning och sen ska vi jobba matte! I helgen var vi i Örebro och åt mat det var jättetrevligt! På kvällen åkte vi hem till ludvika och överaskade pappa som fyller 50 år på torsdag! Det blev lyckat och de var trevligt att komma hem och träffa alla en snabbis! Nästa helg blir det en lugn och skön helg med alla hjärtansdag på söndag! Har tagit kort med systemkameran ska försöka och vara duktig och lägga ut dom i bloggen sen /Malin

städning, hm...

1146548c06e6b493e631870d39a34e63.png

Kolla varifrån!

städning, hm det är svårt att städa mina stenhjärtan och snäckor, måste liksom flytta och ställa tillbaka dom hela tiden och aldrig blir det lika bra som innan! Problem problem! /Malin 


min cheesecake...

383becb371e1c41105654e15832ef847.png

Kolla varifrån!

min cheesecake blev snyggare när det var helt klar! Och duktiga Lisen satt och tröck ner bitarna troget! Haha!! Lite sur blev den allt men det gick ändå. Städdax sen örebro i morgon och fira Mattis syster som fyller 30 ( vi ska ut och äta nån grekisk buffé ska bli supergott!) 


cheesecake Jag har...

0-727ba11824e049e092e35dfd837b8c9f.png

Kolla varifrån!

cheesecake

Jag har gjort en cheesecake nu fattas bara den röda jordubbsgelatin grejen som ska på! Jag och Malte firar ett och ett halvt år idag!!<3

Därför har jag bakat och varit duktig!! Haha jag är lite imponerad över mig själv och kakan men tror nog för säkerhets skull att Malte får smaka först!    

Ska tillbaka till skolan om två timmar och försöka lämna in en sista labbuppgift! Får se hur det går läraren är lite trixig.. Aja nu ska jag fortsätta med ett avsnitt gosip girl

/Malin 


Sammanfattning helgen

Hej I fredags så var vi och storhandlade på citygross :) Malte hade hört att dom hade bra kött där så vi testade! Dom hade hur mycket som helst där massor av kött också så det var kul! Sen lyckaes vi oxå få tag på en knivslup för 60kr som var jättebra!! Det behövdes verkligen! I lördags så var det overallsinvigning på eftermiddagen vi lekte och grisade ner våra overaller i två timmar nästan! Det var 16 minus ute så stelfrusen när man kom hem var ordet! På kvällen åkte vi till Örebro för 80-talsfest hos Mattias syster. Det var skoj jag var ganska nykter så vi kunde köra hem dagen efter! När vi åkte hem så började malte köra ut ifrån Örebro sen så byte vi någon mil utanför Örebro jag hann köra i ca 20 meter innan bilen la av.. Så vi stod ca en timme innan vi hittade felet någonting med chippet... Jag blev skraj för bilen så Malte fick köra hem! Hemma så städade vi lite sen mys framför tv och sova tidigt! Mitt i natten fick jag kramper i magen så jag låg på badrumsgolvet någon timme innan alvedonen hjälpte! Kul söndag!!! Nu sitter jag här och är hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande har ont i magen.. Väntar på bättre tider.. /Malin

RSS 2.0