Onsdag

Hej
Hittade en häftig bild på kusin Anna, syster och Eli från julafton i år där vi för övrigt var 19 personer tror jag :)
Eli lekte drake tror jag det var hela kvällen så han posade alltid sådär! Nu syntes det ju inte så bra för bilden blev så ljus men han är hur söt som helst när han leker drake!

Annars så har jag en liten håltimme aå är hemma en sväng men ska strax tillbaka till skolan! Så nu ska jag göra lite lunch!
/Malin


Bilder

Hej
.
Jag har hittat massor av bilder ifrån min digitalkamera. Den har ju inte blivit så mycke använd sen jag köpte min systemkamera men den är alltid bra att ha när man behöver en liten kamera!

 Andy för ca 2år sen vid hällarna i Ludvika.

Matte dyker i Uskavi, där tog även jag dykarcet.

På väg till sensation white i Köpenhamn. Fick det i 21 årspresent av Malte

Malte på hotellet innan

Sensation White!!

Underbara Lisen och Mickis!

Från delfinshowen på kolmården där vi har varit ett antal gånger!

Vi var i Idre i sommras på semester och tog en frukosttur med hästarna!

En till fin cupcake!
.
Så där det var lite blandade bilder men lite bättre kvalite än alla bilder jag brukar ta ifrån mobilen!
/Malin

Okej här är min onepiece! Haha jag hat int...

img_0590 (MMS)

Okej här är min onepiece! Haha jag hat inte på mig den nu för jag är på väg till vinterkravallens biljettsläpp eller strax iaf nu väntar jag på lisen som ska komma om en kvart! Har har hört att kön utanför har börjat! Jobbigt men jag tror det blir skoj ändå! Blir lugnt iaf för i morgon börjar vi vid 8! Nu måste jag fixa lite småtjejer innan jag ska gå!  /Malin


Idag var det så otroligt fint här på balko...

img_0611 (MMS)

Idag var det så otroligt fint här på balkongen! Månen lyste typ upp allting så det blev ljust och det var en jättestarkt måne! Men blev ju såklart inte ens i närheten på bilden! Annars i dag har jag varit hos grandis ridit en kortis och gett alla monster mat! I morgon ä det biljettsläpp till vinterkravallen! Så då har dom tagit liveband till trappan det ska bli roligt och mysa lite där! Har förresten fått min onepiece nu! Som jag fick i julklapp av matte den är underbar! Kommer kanske nån bild på den sen så ni kan skratta ordentligt, men jag tycker den är söööt!


Idag har vi vart på Ikea och köpt ett nytt...

img_0605 (MMS)

Idag har vi vart på Ikea och köpt ett nytt skrivbord till datarummet blev jättefint! Senare kom Lisen hit och vi har bakat cuppcakes som ni ser, vi körde på rosa deg och rosa topping blev assnyggt! Vi bakade även kladdkakemuffins med choklad ovanpå har inte smakat dom än men ser himla lovande ut!  /Malin


I dag har det brunnit i en lägenhet här i ...

img_8224 (MMS)

I dag har det brunnit i en lägenhet här i huset! Nånstans på tvåan! Tur att vi bor högst upp! Det var iaf värsta pådraget med tre brandbilar och ambulanser och andra bilar! Det verkar ha gått bra men dom slog in dörrar och fönster på tvåan! Ett jäkla liv här när jag vilade.. Idag har jag annars haft en lugn och skön dag är lite förkyld och på måndag börjar skolan så ska vila upp mig rejält!  /Malin


Ny design på bloggen

I dag har jag setat hela förmiddagen med bloggen!
Nu är designen ändrad och jag är nöjd för tillfället. Vet att det ser lite tomt ut på sidan och så men vill ha det så ett tag innan jag orkar ändra igen!


På måndag börjar jag skolan igen har varit ledig över jul förutom en tenta som jag gjorde förra veckan. Dom tentorna som vi gjorde innan jul har vi bara fått svar på en och den klarade jag inte. Men inte så värst bekymmrad över det tror att det kommer fixa sig vid påsk!


Den här veckan iaf så har jag varit i stallet, handlat lite och haft myskväll med tjejerna. Men matte har fyllt år! 25 år närmare bestämt :) Så jag har bakat tårta åt honom också. Jag har faktiskt hunnit med ett litet ikea besök också.
Ja det var lite om allt möjligt, nu ska jag äta sen fortsätta utforska photoshop, love it!
/Malin

Det här med bloggen

Jag funderar på att sluta blogga helt! Jag uppdaterar ju ändå sämst i världen och typ inga läser den! Jag har tänkt mycket på det här med blogg, poängen med en blogg är ju väldigt ofta att den nästan funkar som en dagbok där man kan skriva vad man tänker och känner men inte allt för detaljerat. Men jag skriver inte alls vad jag tycker eller tänker. Detta är för att jag mest skriver en blogg för att de närmsta som är kvar i Ludvika ska kunna följa lite vad jag gör men nu känns det bara tråkigt med bloggen jag är inte nöjd hurd en ser ut eller inläggen jag skriver. Jag vet att det är jag som har valt att inte göra bloggen speciellt personlig men nu är den bara tråkig! Hm nu låter det som jag aldrig ska skriva igen men jag tror jag kommer ångra mig och fortsätta skriva lite då och då. Eller om jag försöker ändra lite i utseendet på bloggen och sen försöka igen lite som att ta nya tag när bloggen känns lite roligare! A vi får se helt enkelt! ( som ni kanske märker har jag en liten allmänt kass dag idag ;)) /Malin

RSS 2.0