Trååkigt

Jag sitter och läser en rapport ifrån Chalmers-studenter dom har gjort ett liknande projekt som vi håller på med på barnkliniken. De första 30 sidorna handlade bara om lean! Jättekul... verkligen..


Söndag

Igår var det halloween kväll det var jätteroligt har faktiskt jvart ganska pigg idag ändå.. i morgon börjar jag klockan 8 men har inte så mycket sen så det är skönt! Jag har tvättat idag och vart och storhandlat skönt att ha dessa sysslor avklarade. Nu lagar vi goda tacos i stekpannan sen väntar ost och lite kex och en bra film såklart! :)'
Hörs senare!

Föreläsningar

Hej
Jag håller ju på att jobba med Quintek och idag är det sista dagen som tjejerna är här. Just nu så sitter jag dock i Norrköping förjag har vart med på en obligatorisk semenarium. Sen ska jag och Lisen dra till Linköping och fixa det sista. Det känns ganska skönt det börjar avta med jobb nu eftersom skolan har kört igång på allvar nu! Hörs mer sen när jag hittar lite mer tid :)
/Malin

Härliga söndag

Hej
idag har vi varit ute och gått tog några höstkort
sen har vi vart en snabbsväng på mediamarkt. Vid lunchtid kom matte mamma och rolf hit för dom hade vart neråt i landet så då tog vi en lunch inne på hagaby centrum sen gick vi där en sväng. I morgon kör QUINTEK igång så nu blir det full fart!!
Jag idag haha inte för att man ser så mycket men älskar effekten.
Nu sitter matte och drygar sig och blåser på mig samtidigt som jag ka skriva så måsteväl ge honom lite uppmärksamhet..

Slöar

Hej
Idag har vi en rätt seg dag här hemma, Matte sover och jag slöar :P 
Men jag har var tpå stan och tänkte prova en klänning ifrån hm som jag har blivit blixtkär i men den fanns såklart inte... Ikväll ska jag hänga med shaan iaf det ska bli roligt :)
Japp inte så mycket att skriva om men snart börjar ju två nya kurser i skolan så då kan jag fortsätta skriva om hur mycket jag är i skolan :):)

Min kväll!

Hej
idag har jag varit i Linköping för att fixa med quintek som kör igång på måndag. Tre roliga men intensiva dagar tror jag det kommer att bli.
Meeeen nu till den stora punkten...
I kväll har jag en hel kväll för mig själv! Jag ska kollla på världens tjejfilm och göra god mysmat bara til mig själv.. Eftersom jag bor ihopp med Mattias är jag ju nästan aldrig själv så idag ska jag passa på att ligga i min onepiece hela kvällen och kolla på filmer som jag vill se!
Mmmm som jag längtar..!
Men först ska jag gå och handla lite så jag kan göra taccogratäng.. Mmmm

Buuu

Jag ska snart in i duschen så passade på att lägga en ansiktsmask
- BUUUUUUU!

Ny design

Sådär nu är det en ny design på bloggen, känns skönt att byta ibland!
Uppdatera sidan om ni inte ser den!
Nu ska jag skriva klart inlämningen som jag skulle ha gjort igår men inte orkade.. Sen ska jag ta det lugnt hela dagen. Jag börjar för övrigt må lite bättre, snacka om sköönt :)
Men innan jag kör igång med inlämningen ska jag äta lunch..  har laddat hem dom nya avsnitten av how I meet you mother, the big bang theory och two and a half men.. Ska försöka att se dom efter skolarbetet är klart iaf ;)
/Malin

Torsdag

Hej
Idag skulle jag ha varit på vrinnevi barnklinik för att göra en mätning av nuläget, men jag är hemma.. har inte blivit speciellt mycket bättre så tar en dag i taget nu..
Ska försöka skriva den sista inlämningen iaf så är jag klar med alla inlämningar så det vore skönt! Faktiskt allt som händer här för tillfället :)
/Malin

Min största dröm.

En utav mina allra största drömmar är att designa kläder. Har haft den drömmen sedan jag började sjuan ungefär. Vad gör jag för att nå detta då?
-Läser logstik ist för att det är typ omöjligt att komma in på något designprogram jag vill gå. ;)
Nerå det är en ganska avlägsen dröm men jag kan iaf sy upp lite byxor och lite sånt. Dock gillar jag att sitta och skissa på olika saker som dyker upp i huvuden då och då. Därför köpte jag nyligen en ritplatta till datorn. Den är dock svår att använd tycker jag och skissar hellre för hand men har börjat övad lite med plattan iaf  :)
Älskar att kolla på projekt runway också, som visas här hemma just nu!

At home

Fortfarande sjuk.. Jättetråkigt! Men hoppas jag mår lite bättre i morgon så jag kan vara med en dag på vrinnevi iaf! Bara vänta och se, måste ändå säga ändå att vädret passar rätt bra att vara sjuk till!


Hemma

Idag så har jag ingenting på mitt schema förutom ridningen då! Men eftersom jag är lite halvsjuk så är det nog lika bra, tror inte jag hade dragit till skolan iaf idag men men. Nu ska jag ägna hela dagen åt att inte göra någonting, visst låter det underbart! Jag har redan kollat på 5 avsnitt av The big Bang theory! Älskar art vara ledig!


Fest!

Okej då kör vi mitterminskravallen idag då.... :)

Ska bara ta en dusch och fixa till mig lite men senare så åker den här på!

Fredagsmys?

Jag sitter och kollar på idol och malte ligger seriöst och sover i mitt knä som jag förövrigt har datorn på.. Tillsa han vaknar tänkte jag lägga ut två låtar jag är het såld på just nu.

Den första är Ron Pope med I don´t mind if tou don´t mind
Den andra är lika bra om inte bättre,

Logistik <3

Varför man gör som jag och älskar logistik! Haha älskar den här låten!!!!


Ännu en fredag.

Haaaalloooo
Jag är i skolan på min ledig dag, eftersom min grupp tvingade mig till det...! haha ne så farligt var det inte vi har gått igenom lite saker inför nästa vecka när vi kommer vara på vrinnevisjukhuset för att ta mäta lite saker till vårat projekt.
Nu ska jag snart dra hem, vet inte riktigt vad som händer i dag men i morgon är det mitterminskravall!
Jag idag:
haha lite flum
/Malin

Tårta

I går klarade matte sitt lastbilskort den första delen så nu ska han bara ta för släp också! Jag tyckte han var duktig så han fick en tröja av mig, sen bakade jag även en jättefin tårta! Som han tyckte var jättegod.
haha
så här såg den ut innuti
lovely..
Idag har jag vart i skolan endast två timmar! Jag och Lisen har ringt till lite företag där vi kan tänka oss exjobba! Det har gått ganska bra och vi får se vad som händer nu. :)
För övrigt så var det två grader varmt i morse.. lite väl kallt för att vara höst tycker jag.
Här kommer en höstbild på mig från i helgen.
/Malin

Precis vaknat..

Godmorgon jag hat precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen, bloggade igår ifrån bloggens app vilket inte funkade så gör ett nytt försök nu!
Idag har jag en redovisning i skolan sen är det rätt lugnt!


Soooon

Hej hopp
Idag börjar jag inte förens klockan 11 yeeey. sen ska jag åka till linköping som vanligt för att ha ett möte med quintek sedan åker jag hem.
Idag ska jag och Lisen troligtvis börja kolla efter lite exjobb också börjar ju bli dax för det snart! På Linköpings universitet gör man alltid exjobbet två och två så man har någon som stöd och bolla ideer med. Ganska bra tycker jag!
Vi har även valt klart alla våra kursen nu, jag ska läsa följande innan jag slutar
*kvantitativ logistik
*Ledarskap för ingenjörer
*Case i logistik
*fortsättningskurs i projekt och Logistik
*Planering av räddningssystem
Alla dessa kurser kommer vara klara i Mars någon gång sedan drar exjobbet igång!

Fredag

Tja
Nu sitter jag på föreläsning, har på mig min nya tunika, trodde färgerna skulle vara lite mörkare men jag gillar den ändå!
Efter skolan ska jag jobba lite med Quintek sen ska jag och några tjejer baka cupcakes hemma hos mig, här är några jag absolut seriöst inte funderar på att göra men vilka konstverk!
Den klara favoriten!!  IPHONE

Storm

Hej
Det blåser storm ute så nu har jag inte planerat att gå ut nå mer på hela dagen. :) jag sitter hemma och pluggar och lär nog göra det hela kvällen. Skriver om miljö orsakad av trafik men inte trängsel haha. Skojjigt värre. I går var ju i Linköping hela kvällen och kom inte hem förens efter 10 så det var lite drygt. Ännu värre är att vi saknar 20 sovplatser till dom tjejerna som vill vara med på våra quintekdagar, hoppas vi får i hopp lite fler tjejer som vill vara värd till dessa, det brukar lösa sig!
Seeee you later.

dumma dumma uggla..

Ugglan gick sönder en kvart senare.
Plus att jag kom en minut försent tillmötet så då har vi bestämt att man måste betala 1 kr för varje minut man är försenat... Så 1kr är ju inte så mycket MEEEEN sen under mötet med våran beställare ringde min mobil såklart och ljudet var på.. Jippie det kostar mig då 10kr enligt gruppkontrakten så 11kr till gruppen idag.. Fattar ni hur depp det är? Tänk er 11 klubbor eller 2 jordnötshjärtan och en klubba... gahhhhhh...
Nu ska jag plugga i multispeed!

Jobbig natt..

Hej idag är jag supertrött, men jag hoppas det går över under dagen. Tränade nog lite väl hård i går så har haft kramper över mitt ärr i natt. Lyckades iaf somna efter någon timme men känner mig astrött iaf. Haha jag behöver verkigen min sömn. :)
Idag ska jag åka till linköping för att jobba med quintek det är dock i kväll för ska hinna med lite andra saker i skolan först!
Idag har jag på mig mina nya ugglering som är jättesööt! och nytt nagellack.. :)

RSS 2.0