Måndag

Idag har jag inte vart i skolan men ska dit i morgon en sväng.

Idag har jag iaf varit och handlat diverse konstiga verktyg som behövdes för att fixa i den här lägenheten.. Fick iaf upp dom sista riktiga listerna och bytte håll på kylskåpsdörren så jag är rätt nöjd. Hade dock problem att sätta upp en klocka och orkade inte ens kolla på smyglister men nån gång löser det sig!

Har även kollat på en dålig film som lillebror valde.. :)


Ångest

Fick sån otrolig ångest när posten kom härom dagen och jag fick hem denna! Först fattade jag inte var det var men sen mindes jag.. Jag har ju anmält mig till tjejvasan! Kanske dags att börja träna snart då!


Nya saker

Har fått hem lite nya saker jag har beställt.. Ifrån HM.. vad annars? ;)
.
 
 
 

Längsta dagen ever

I skolan tyyyyp hela dagen. Gått upp alldeles för tidigt och kom hem vid halv 4 ändå. Dumt att klaga när jag nästan aldrig är i skolan men det var tråkigt iaf.

I morgon ska jag till skolan i Norrköping så himla skönt att slippa pendla. Men bara halva dagen har nämligen inte bestämt om jag ska åka hem i helgen eller inte.. Återstår att se!


.

You can't tell me that i'm wrong,
try to teach me how to come back to my senses, cause I won't.


Regnig tisdag

Hej

idag har jag gått upp jättetidigt för att gå på en helt onödig föreläsning sen åkte jag hem igen.. Nu har jag pluggat lite hemma som vanligt typ ska fortsätta plugga lite mer snart men nu kollar jag några avsnitt på how I meet your mother! Bästa serien ever!

Köpte för övrigt en ny väska för några veckor sedan från bianco! Här kommer en bild på den:


Produktiv dag

Vart i skolan, pluggat hemma, träffat lillebror, tränat, städat, sorterat tvätten och lagat mat. Snacka om att det är måndag!


5 Par

Nya nagellack!
 
Köpte 3 idag och hittade 2 i en väska som är helt nya :)
.


 

Föreläsning

Nu sitter jag på föreläsning i Quality management, ganska långtråkigt men jag ska snart ta bussen hem för plugga lite hemma ist.
Så här kan det se ut på en föreläsning..


Stryk iPad

Från mitt förra inlägg, inhandlade en igår ;)
 
Väldigt nöjd blev en vit med rosaskal, kommer användas en massa i skolan!
 
I morse hade jag redovisning i skolan och nu är jag på väg hem till Norrköping igen för att senare ta bussen vid 14 för ett gruppmöte, måste älskat att pendla alltså ;) som tur är har vi inte så mycket i skolan just nu.. 
Förresten lite störd man bli när man läser allt på engelska i skolan och bara har utländska klasskompisar utom Lisen då ;) blandar engelska och svenska hej vilt både i tal och tankar. Blir väldigt svengelsk!

2 Månader

Tills jag fyller 23 år!
 
Detta är lite av vad jag kan tänkas önska mig

 
  • Ipad
     
  • Platt tv att hänga på väggen vid sängen




  • Kitchenaid går också bra

    Annars så funkar pengar, presentkort, kläder och sånt ganska bra också!
    Välj och vraka mamma och pappa ;)

Slöseri med tid


Heeeej
Idag hade jag föreläsning som alltid nu för tiden i Linköping. Gick upp vi halv åtta för att hinna med nio bussen! Kom dit fick vänta som vanligt i 20 min innan föreläsningen började.. Idag var dock inte som vanligt eftersom föreläsningen aldrig började.. Vi satt alltså i en stor föreläsningssal som rymmer de tre klasser som läser den kurs och väntade på läraren.

Som aldrig kom.. Tillslut ringde en elev till honom och han sa att han inte skulle komma eftersom han inte visste om att han skulle ha föreläsning så jag fick gå tillbaka till att göra det gör gör mest nu för tiden.. Vänta på bussen så kom jag hem efter tolv.

Produktiv dag alltså! Nu pluggar jag lite i andra kurser och tänkte fortsätta med det resten av kvällen! :)


Tis

Idag har jag vart i Linköping på em och jobbar med grupparbete. Idag har det gått segt och mestadels känns jobbigt med skolan men det kommer bättre dagar hoppas jag.

Nu väntar snart svenska Hollywoodfruar. Ganska underhållande ;)

Underbara måndag

Hej
 
Idag har jag vart i skolan och haft två möten nu är jag hemma dock.. Ska plugga en del i eftermiddag men inte så farligt, så pasade på att boka en klipptid också :)
 
Annars så ska det stäääädas massvis här hemma och fixa med lite småprojekt!
 
Ny plånbok förövrigt, från bianco.
Oj nu blev bilden jättestor men jag orkar inte fixa det..
.
 

RSS 2.0