Me

Tjejen där bredvid mig är ganska lik mig ändå.

Idag har jag vart i Linköping på möte med quintek sedan åkte jag hem åt lunch och klockan tre gick jag på en föreläsning. Intressant va?
Men i morgon då ska jag jobba med en konferens hela dagen likaså på torsdagen. Konferansen heter PLAN och verkar ganska intressant ändå.
Nu ska jag dra ut till stallet en sväng sen.

Sista dagen kvar av sommarlovet!!

Hej
I morgon börjar jag skolan, blandade känslor det där! Det är ju rätt skönt att få in lite rutiner och så är det såklart kul att träffa alla igen men det är ju så jobbigt att ha för mycket skolarbeten alltså!
jaja i dag städas det för fulla muggar här hemma. Skönt att ha allt iordning innan skolan börjar. Lite senare hade jag tänkt åka ut till stallet och hälsa på grandis en sväng.Hon ska troligtvis åka iväg nästa helg.
Jag funderar även på att göra om min design, nu när jag har fått allt att fungera på datorn vore det ju kul att göra någon ny men det är inte riktigt säkert... Jag har aldrig riktigt gillat någon av mina designer men det beror ju på att jag är rätt kass på photoshop och sånt.
/Malin

Sista lediga helgen

Hej
Fredag idag och jag har precis vaknat. Veckan har varit ganska lugn och skön. I tisdags gick jag på pulsfesten vilket var himla roligt. Sen i går var jag i stallet, igår skrev även matte teorin för lastbil och klarade det wohoo!
Jag har även vart på stan och handlat lite saker som en poncho, ett fjädersmycke, en smyckeshand, hårfärgoch kamerastativ. Har även tömt min mobil på bilder så här kommer lite olika bilder.
Gammalt kort på mig från förra vinter.
Älskade Granda för ca ett år sedan.
Saknar Margarita-blandningen som dom har slutat sälja.
Fick blommor utav Matte på våran två-års-dag förra Augusti.
Gick på mask-sittningen.
Köpte den bästaste pyjamasen ever.
Började frossa i sushi.
Fick en onepiece av Matte i julklapp.
Granda gjorde sig supersöt förra våren.
Jag började jobba för LiTH med Quintek.
En outfit.
Matte köpte en båt.
Jag klippte håret kort.
Jag målade om köksbordet.
Vi åkte till Ullared.
Jag investerade i en tandborste.
Jag plockade blåbär.
Min syster vid dalahästen.
Jag har köpt nya träningsskor.
Jag fick blommor av Malte på våran tre-års-dag.
/Malin

Söndag

Söndag idag och jag har ingenting inplanerat, förutom att vi lär väl städa lägenheten här hemma eftersom matte har haft några kompisar här och nu är det asstökigt. :) Ska ut och gå en sväng också.
Jag har lyckats få photoshop att fungera på datorn nu också och i går fixade jag allt med hårddiskarna så nu har jag formaterat om min hårddisk och fört över allt jag hade från mattes hårddiskar till min. Sånt där tråkigt man bara vill bli av med.
Nu ska jag äta frukost men först en bild på en ganska trött mig :)

Orättvist

I bland känns livet så himla orättvist. Som att det spelar ingen roll hur mycket jag kämpar det spelar ingen roll hur mycket jag försöker jag kommer aldrig nå dit.
Hela året tycker jag har varit fullt av motgångar, jag visste redan i början utav året att 2011 inte är mitt år. Jag tror att om man har väldigt mycket otur kommer det tillslut att vända och då känns det som allt flyter på. Men jag undrar om jag nu får betala för mina tidigare år nu? Jag hoppas att nästa år verkligen levererar för det gör inte 2011. Inte just nu iaf, hör du det 2011? -Du har ju trots allt några månader på dig!

Overkligt

Jag hade en sån fruktansvärd dröm i natt. Kändes som om jag såg in i framtiden som att det var dax att göra någonting nu innan det är försent. Det var verkligen jobbigt att vakna. Jaja nog om det nu, får se om jag får nå fler uppenbarelser.. :)
Vad som händer i Norrköping just nu
  • Augustifestivalen har börjat, massa fyrverkerier och annat skoj.
  • Jag, Lisen, Micke M, Micke G och Pelle har bokat en resa till sicilien! Den 6 september åker vi iväg en vecka.
  • Nolle-P har börjat och i går var vi iväg på backpackarfest!
  • Jag har bakat blåbärs-muffins, röda vinbärs-muffins och blåbärspaj!
  • Jag har börjat förstå mig på min mac lite bättre iaf! Nu är nästan steg att få igång photoshop cs5!
/Malin

Ja inte mycket händer här i bloggen men me...

Ja inte mycket händer här i bloggen men men! Nu sitter jag på tåget på väg hem till Norrköping förr gott! Det känns jätteskönt att komma vem och få lite ordning på livet igen. I morgon ska jag troligen iväg på en inflyttningsfest men mestadels av helgen ska jag ägna åt att plugga tills på måndag! Sen är jag äntligen ledig i två veckor underbart! Igår var jag och mamma och kollade på bridesmaides på bio, den var jätteroligt! Jag har kommit till Avesta och jag har redan fått två sms av mamma och pappa där dom talar om vad jag har glömt! Yeey men så är det jämt så dom får skicka ner det ist. Japp vi hörs någon annan gång när jag förhoppningsvis kan blogga ifrån en dator och lägga in bilder och sånt utan att det blir så rörigt! /Malin


Nu har jag oxå hittat en rolig app på mobi...

img_1089 (MMS)

Nu har jag oxå hittat en rolig app på mobilen! :) jag jobbar som vanligt men har bara den är veckan och en till kvar! Annars så pluggar jag till två omtentor jag har. Mamma och pappa är bortresta och Andy jobbar förmiddag så blir ganska ensamt när jag nu jobbar eftermiddag, men det är bra när man ska plugga! :)


RSS 2.0