Ludvika

Sitter på tåget på väg hem till Ludvika. Har åkt sedan klockan tre i eftermiddags och börjar bli redigt less! Men framme om 10 minuter, så väntar sushi med bästa Emma! Guuuud så jag längtar!

Den här vecka har vart helt stört mycket på jobbet! Jobbat över varje dag förutom idag och när jag skulle till läkaren. Sen har jag tagit med mig lite saker så jag kan jobba i helgen hemma också.. Lite för mycket ibland, har endast haft typ en lugn vecka sedan jag började. Men men verkar som viska få två nya personer som ska försöka underlätta lite för oss! :) trivs super på jobbet annars!

I helgen ska jag även påbörja träningen inför tjejvasan 2013! Finns typ massor av snö i Ludvika ;)


Rain, rain

Idag har jag jobbat as usual.. Sen slutade jag lite tidigare och har vart hos läkaren för mitt öra har knastrat stört mycket senaste dagarna. Nu ska jag fortsätta plugga lite granna! Känner mig rätt duktig faktiskt :) men kurserna är bra så kan ju vara därför också! :)


Monday

Igår var jag duktig och satt i skolan och pluggade lite, tänkte faktiskt fortsätta plugga hemma när jag kommer hem idag, läser ju två kurser på distans just nu!

Annars så är jag nästan klar med julklappar till alla. Bara lite småfix kvar!

Igår sålde jag för övrigt min bil! Väldigt skönt att bli av med den eftersom den bara stod i garaget och kostade pengar.


Lördagsnatt

Idag har jag mått mycket bättre än vad jag förtjänar. I går blev det lite mer spårat än väntat med två fina vänner.

Hittade ett par svarta byxor på stan idag, som jag har letat :) sen har jag sovit lite och senare julbakat hos Mickis! Lika mysigt som alltid även om jag inte egentligen gillar julgodis, förutom knäck såklart ;)

I morgon ska jag plugga lite hade jag tänkt!


Sleep

Vem skulle inte vilja sova här liksom? ;) plutten har fått mat och jag har bäddat åt honom nu väntar jag mest på att han ska komma hem igen till sin bästa syster som vill sova :)

Kanske inte har nämnt det men Andy bor ju egentligen i Norrköping men har valt att flytta härifrån nu troligtvis till Uppsala. Så nu är han här en kort sväng under kvällen och åker hem till Ludvika i morgon.


Time

Jag bloggar fortfarande rätt dåligt.. Men liiiite bättre än förut ändå. Dagarna rullar på för fullt. Denna veckan var det löpning, twilight bio och musikquiz på trappan som gällde. Och såklart ganska långa och för tillfället väldigt stressiga dagar på jobbet.

Idag kommer mamma, pappa och syster hit och firar min födelsedag lite sent men det ska bli roligt. I morgon eftermiddag blir det löpning med Charlotte igen! Rätt fullt upp hela tiden men jag gillar det för det mesta.


Flätor

Har nu förstått att jag både kan göra inbakade och utbakade flätor! Tyckte det var jättekrångligt med utbakade först men sen insåg jag att jag alltid gör typ utbakade i luggen på mig själv och inbakade när jag kör hela mitt hår! Haha här är iaf utbakad på min syster.


Nov. 14, 2012


05.25

Klockan är o5.25 min klocka ringer om 5 min exakt. Vaknade lite tidigare idag så tänkte passa på att skriva lite här. Idag väntas löpträning med Charlotte, våran härliga tisdagstradition ;)

I helgen hade jag lite födelsefirande och drack vin med bästa kompisar och hade jättemysigt! Sen på lördagen var jag och Mickis och åt tapas och kollade på Bond! Tror en del bilder kommer sen från helgen.

Nej nu har mina fem minuter tagit slut. See you later!


new


Bästa syskon

Ha fått en pink konsert av min syster i födelsedagspresent!! av min bror fick jag presentkort på bodyshop och vin :)


Crazy day

Jag har aldrig haft det så stressigt på jobbet som idag sen när allt var som värsta funkade inte programmet jag använder hela tiden.. När det hoppade igång fick vi riktigt tråkiga nyheter som gör att allt jobb känns lite avlägset. Sen åkte jag hem och gick ut och sprang med Charlotte det var riktigt skönt att rensa huvudet en sväng.


23

Idag fyller jag 23år. Det gör den regniga tråkiga måndagen mycket bättre.


Decisions, decisions..

Jag har hört att beslut är bara jobbigt när man väl har fattat dom. Då måste man stå för konsekvenserna. Men medans man funderar så är det inte jobbigt.

Det känns oftast som den velande faktorn är den jobbiga men det är bara för att du själv troligtvis redan vet innerst inne vad du ska välja.


RSS 2.0