Söndag

Igår fick vi oväntat besök från Ludvika och så gick vi ut en sväng på kvällen! Jag drack inte så mycket så det var skönt idag har fixat med olika saker men även ätit glass och storhandlat. Jag har faktiskt städat bilen lite grann också! Rätt så produktiv dag trots utgång igår vilket va himla skönt :)
.
i morgon börjat jag jobba så nu håller jag på att förbereder mig lite


Röda Pärlan

eller som malte säger röda faran.
Min första egna bil, kunde inte va stoltare ;)

Kuehne Nagel

Jo i fredags så fick jag jobb som börjar redan på måndag! Det sträcker sig till sista augusti och sedan med ev. förlängning. Skönt att börja med tycker jag :) Så på måndag börjar jag på Kuehne Nagel som kundordermottagare!
Kommer givetvis göra klart exjobbet samtidigt. Kuehne Nagel är ett tredjepartslogistikföretag för alla som undrar ;)

Jobb

Har bloggat rätt dåligt ett tag men det har sina orsaker. Jag har nämligen vart på två intervjuer i går och i dag för ett jobb har fått! :) det ska bli väldigt spännande och jag börjar redan på måndag! Skriver lite mer om det senare. :)


Popcorn

Så här perfekta blev mina popcorn igår inte för ljusa och mesiga utan har vart i micron nån minut för länge ;)
.
Popcorn är förresten den låten Lisen har sjungit på varje dag i skolan den här veckan, jag är övertygad att hon lyssnar på den i smyg varje dag fast hon nekar stort!


Hahaha

Kan inte annat än att älska det här kortet.
Det är på mig och mina syskon när vi var små.
Till vänster sitter Emma sen jag i mitten men kolla på den glupska lilla Andy HAHAHAHA har inte förändras ett dugg ;)

Glass mitt i veckan

Hej
Hela den här veckan har jag suttit som vanligt i ksolan och arbetat med exjobbet. I måndags följde jag även med Matte till jönkping för att hämta våran bil som hade gått sönder när han åkte hem ifrån Göteborg.
.
Annars har jag inte gjort så mycket den här veckan, just nu sitter jag hemma och fixar med lite grejer för exjobbet och ska snart handla lite glass till Matte som är hemma ifrån jobbet och är sjuk idag.
Fairly nuts lätt den godaste BJ glassen ;)

Mmm

I lördags var jag hos moster och Anders och åt mat! Första gången för grillat för mig i år! Supergott! Till efterrätt blev det haha kommer verkligen inte ihåg vad de heter men smakade lite citron och var asgott ;) här kommer en bild iaf


På tåget hem

Är på väg hem till Norrköping igen. Massor i mitt huvud just nu.. Verkar även vara något fel i Katrineholm så alla tåg är typ försenade men inte mitt än, men är ju inte där än! Vi får väl se helt enkelt. Nu ska jag kolla på ett avsnitt HIMYM :)


;)

Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men det är någonting, någonting speciellt med att komma hem till Dalarna....


Ludvika

Hej
Jag bestämde mig i morse för att åka hem till Ludvika en sväng! Så åkte halv 11 i morse och är nu i Borlänge! Ska ta det lugnt en sväng och få maten serverad ;) har inte så mycket planerat idag utan blir nog lite filmmys hemma :)


Helg!

I kväll börjar min helg faktiskt för vi har beslutat att va ledig från exjobbet i morgon! Ibland är livet inte så farligt som student ;)
.
Jag försöker nu kolla på greys men min granne spelar så hög musik så att man kan sjunga med i låtarna och är typ omöjligt att höra någonting.. Blä för jobbiga grannar alltså, kan inte längta mer tills vi hittar en ny lägenhet. Jag gillar egentligen våran lägenhet för vi har så himla bra utsikt från sjunde våning och jag har valt tapeter överallt men köket är alldeles för litet och golven är superfula men vi har haft tur och hade ett nyrenoverat badrum när vi flyttade in! Kunde vart mycket värre för den hyran vi har :)


Apelsin

Vi har köpt en juicepress så nu dricker jag nästan en apelsin om dagen ;) mycket gott även om apelsinerna börjar bli lite sämre nu när sommaren kommer tycker jag!


antagning.se

Så här ser det ut på min antagning.se sida..
kunde vart spännande värre men tyvärr är det nog inte det. Ibland finns möjligheterna men inte förutsättningarna.

Idag

har jag vart i skolan, två gånger faktiskt.. Först jobbat med exjobbet och sedan på möte. Nu är jag på väg ner på stan och ska byta ett par byxor jag har köpt som jag inte har orkat bytt tidigare.
.
I går gjorde jag och Lisen åran halvtidspresentation och det gick fint.. Börjar verkligen känna att slutet närmar sig nu! Spännande värre...
I morgon är det minihoben på trappan men vet inte riktigt om jag ska gå än, återstår att se.
.
.
Har absolut ingen passande bild men här är förra årets födelsedagstårta tror jag de va söööt va ;)

Måndag

Hallå alla glada!
Idag tänkte jag fixa det sista på en utav 3 båtdynor som är kvar. Jag ska även för förbereda mig inför våran halvtidspresentation som jag och Lisen har imorgon.
.
Senare ikväll blir det ridning! Har införskaffat mig en ny ridhjälm för några veckor sedan så jag slipper migrän varje gång, ska bli spännande att se om den hjälper. Jag tyckte den hjälpte lite förra gången men har bara testat den en gång ännu!


Heaven i klädform

okej kjolen syns ju rätt så dåligt men har sett den i affären och mickis köpte den, helt underbar!! 199kr HM
249kr HM
.
Verkligen inne i en hm fas nu! Billigt och fint.. dock är ju kvaliteten sådär men sånt prioriterar inte jag som student just nu!

Helgen

I helgen har jag mest fixar och donat som vanligt ;) ne men ha tvättat kläder och fönster och verkligen städat sådant man alltid drar sig för att göra typ spisen och sånna tråkiga grejer. Idag ska jag försöka sy lite på båtdynorna så dom blir klara nån gång.. Matte har jobbat hela helgen så har lite tid över.
.
I fredags gick vi iaf på bio och såg american pie reunion. den var faktiska väldigt bra. Jag kan ibland tycka att american pie filmerna är lite överdrivna men den här var lätt sevärd. :)
.

Vill ha

Har letat efter den här i nyans 115 men verka vara rätt så slut, ska kolla på Åhlens idag iaf :)

Fredag

Hej
Idag väntas en sushilunch med Mickis och sen fixa med en hel del andra saker :) kanske ska ge mig på och putsa fönstren idag har ju inte gjort det sen jag flyttade in faktiskt :)


Greys

Nördar fortfarande greys men har vart på stan en sväng idag och handlat ett par jeans iaf. Har såklart också varit i skolan som vanligt, i morgon ska jag faktiskt inte dit eftersom Lisen tyckte det va roigare att åka till London än att jobba med exjobbet ;)
.
Här är en bild på Reb och Morgans ursöta hund Ellen som jag han träffa en kort sväng medans jag var hemma under påsken

Greys

Hej
Idag har jag och Lisen vart i skolan och fixat en hel del med Exjobbet! Skönt som tusan, sen har jag pluggat en hel del hemma också. Nu kollar jag på greys anatomi och har gjort det någon timme nu, ska försöka kolla ikapp serien är bara på säsong tre än så länge.. :)


HM

Idag har jag näthandlat lite saker ifrån HM
beställde detta och lite till...
Så nu blev denna trissta regniga tisdagen lite roligare iaf :)

Tillbaka till vardagslivet

Hej hopp!
Nu är vi tillbaka i Norrköping och allt är ungefär som vanligt och det rullar på. Jag skriver lite på Exjobbet och så.. Har ingenting speciellt spännande som händer. Började dock kolla på alcatraz serien igår som var asbra! Den bör ses, jag hoppas bara inte den blir lika utdragen som lost blev men det återstå att se :)
.
Söta äggkoppar mormor har va? ;)


Påskdagen

Hej idag har jag sovit bort halva dagen sen vart hos mattes mamma och ätit och sen fixat och donat med lite olika saker, nu kollar vi på golf på tvn! Jag gick aldrig ut igår vilket är väldigt skönt idag :) i morgon åker vi ju hem så har massor att göra imorgon och en hel del folk att träffa!


Påsk

Jag har precis vaknat, idag väntar ju påskmiddag och sånt! Jag gillar egentligen varken påskbord eller julbord men det får gå an ändå!
.
Ikväll velar jag lite om jag ska följa med ut eller inte.. Har inte bestämt mig riktigt än!
.
Glad påsk förresten!


Ludvika

Nu har vi kommit hem det har gått bra att åka hela vägen nu kollar vi på big brother första avsnittet för mig, sjukt upprepande diskussioner inget för mig direkt..
.
I morgon blir det påskjakt som varje år, annars blir det inget påskägg liksom! Ska även träffa Emma och Rebecka i morgon :)
Sen på lördag blir det påskmiddag hos mormor!


Trappan

Hej
Igår var jag på trappan och mötte upp några klasskompisar, tog ett glas vin och snackade en massa! Det va trevligt.
.
Idag ska jag till skolan och arbeta med exjobbet sen åker jag hem till Ludvika! Har inte vart hemma sen i julas så längtar hem en hel del nu :) framför allt till skattjakten som leder till mitt påskägg ;)


Vill ha pyjamas!

En sån här pyjamas har jag spanat på sedan i vintras.. Hur underbart söt är inte den?
249kr ifrån HM

Tisdag.

Hej
Jag trodde det var måndag idag men när jag började tänka efter så är det ju faktiskt tisdag! Vi kör som vanligt med exjobbet och idag har vi setat i biblioteket för första gången.. spännande va?
Ser ju ut typ så här ;) eller inte...
.
.
Idag ska jag dock gå iväg till det stora biblioteket istan för att låna en bok som jag kommer behöva till exjobbet och så ska jag förbi ica på vägen och posta mina två par skor jag har sålt! Jätteskönt att dom blev sålda så fick jag lite extra pengar :)
I morgon blir det kanske möte i skolan och sedan på torsdag så åker jag hem till Ludvika för första gången sedan jul och firar påsk!

Heaven

Nu är dom här gudomligt snygga skorna snart sålda :( köpte ett par för små och har lagt ut dom på tradera nu!


RSS 2.0