Mobilskal

Jag fick mitt mobilskal för någon vecka sen!
Gillar det skarpt, dock tror jag inte den skyddar helt mot om jag skulle tappa telefonen igen, eller inte framsidan iaf men det är ju så fint :)

Onsdag

Idag är den dagen som jag har längtat efter! På förmiddagen hann jag skriva en dugga och göra klart två inlämningsuppgifter. Helt otroligt skönt! Vilket betyder att jag endast har ett case kvar i skolan ( och diverse smågrejer) men ändå, jag har liksom två riktiga dagar kvar i skolan och sen exjobb då såklart :)
.
Nu äter jag en sen lunch som består av bakad potatis med kyckling och curryröra, jättegott sen ska jag lägga mig i soffan och vila lite. Matte har smittat mig med en förkylning men jag börjar bli bättre nu skööönt!
Alla vet vad som gäller vid förkylning och ont i halsen va?
.....
Ben & Jerry såklart


Örebro

I söndags åkte vi till Örebro en sväng och hälsade på Mattias syster Maria som har fyllt år nyligen! Vi gick även ut och åt jättegod mat :) även fast vi var där en ganska kort sväng den här gången hann vi ganska mycket. Här är söta smilla som var lite svårfångad på kort.


James Bond

Kollar på James Bond nu på fyran! Gillar alla hans filmer, dom är ju grymma :) idag har jag vart i skolan typ 9 timmar kul sätt att spendera sin lördag på! I morgon blir det också skolan men troligtvis inte lika länge. Jag har även haft lite super Mario yra idag, nu är det inte långt kvar tills hela spelet är klarat!!
.
Min syster har åkt tjejvasan idag hon är så himla duktig, blev lite sugen att ha det som mål nästa år :) Men här har vi inte haft nån riktig snö på typ hela vintern, så får väll se på den


Super Paus

Jag har tagit en liten paus på max 45 min har jag lovat mig själv innan jag sätter igång och pluggar igen.. Men vad är detsom är så viktigt då... Jo SUPER MARIO såklart! ;)
Nu jäklar ska jag ta alla super mynt så jag kan låsa upp alla banor i värld 9!
Sjukt underhållande ;)

Mycket att göra

Hej
Jag har massor att göra nu fram till slutet av nästa vecka då jag är nästan klar med alla kurser HELT SJUKT!!
Iaf så har jag ett stort case och två inlämningsuppgifter och en dugga och en kompletering att gör innan nästa vecka är slut.. Eller det mesta förutom caset är på onsdag så blir att plugga hela helgen.
Men ja som sagt känns inte så jobbigt när jag vet att snart är det över!
Hörs när jag har tid :)

Vill ha

Ett nytt satinpåslakan kanske inte gillade färgerna sådär jättemycket men det duger. Gillar satinpåslakan blir liksom inte för varmt och inte för kallt :)
Från ikea och kostar 529:-

Choklad

Matte älskar typ chokladpudding så idag köpte jag chokladmousse åt honom nu när lastbilskortet är avklarat! Jag själv tycker det är lite mastigt och gräddigt så matte fick extra mycket, men han gillade det iaf :)


Rose

Hej
Idag hade matte uppkörning för CEkort. Typ lastbil med släp tror jag och han klarade det! Så nu är han klar med lastbilskortet helt och hållet!
.
I skolan har vi börjat ett nytt case som vi har två veckor på oss samtidigt dom vi ska göra en dugga och två inlämningsuppgifter! Stressigt värre när alla dagar typ är 8-17 sen ska man hem och plugga.
.
Så helgen kommer mest bestå av plugg då duggan ligger på onsdag, men vi kanske ska åka upp en sväng på sön kväll till Örebro och hälsa på Mattes syster Maria som har fyllt år!
.
I morgon ska jag och Lisen nog meddela vårat exjobb att allting är klart och att vi troligtvis vill börja v.11! Sjukt stort steg att börja exjobba! Trodde aldrig den dagen skulle komma när man börjar.. :)

Semlor?

Godmorgon!
Idag har jag gått upp 8 fast jag börjar inte förens 13.00! Jag måste skriva på en inlämmning som jag (som vanligt) har skjutit upp på tok för länge.. Har ändå sovit jättedåligt, vet inte när hemköps personl började jobba natt men dom har väsnats med truckar och pallar hela natten..
.
Igår blev det väldigt ont om tid innan jag skulle iväg och rida så vi stressade som tusan med maten, fick hoppa över att göra mos och bara äta potatis, sen fick vi kasta i oss maten på 5 min. Sen när vi precis hade ätit upp insåg jag att det var inte förens om en timme jag skulle åka! haha gissa om det var några sura miner här hemma ifrån Matte..
.
Idag är det tydligen fettisdagen, tror nog inte det blir någon semlar här iaf jag gillar dom inte så mycket, bara om man byter ut grädden mot vaniljkräm då är dom ju rätt smaskiga :)

Söndag

Hatar rubriker ibland, döper dom alltid efter veckodagar när jag inte har nåt annat och skriva!
.
Aja det var ju inte det jag skulle skriva om. Igår var jag på fest sen gick alla till trappan där var det schlagertema! Roligt!!

Förövrigt så älskar jag söndagar! Så himla lugna och mysiga, nu ska vi äta tacos och sen film! :)

Bild på Elin och Jenny ifrån igår, på för-förfest hos Johanna!


Tips

Godmorgon
Ett litet tips till alla som älskar members.com, så finns det en nästan likadan sida som heter campadre.se där behöver man inte bli inbjuden eller något sådant utan är bara att bli medlem. (gratis så klart)
.
Så där har dom också lite olika kampanjer och sånt! Jag tycker personligen att members.com är lite vassare men alltid kul att se vad det är för kampanjer på båda sidorna om man hittar något av intresse!
Idag ska jag iväg på en födelsedagsfest för en kille i klassen. Men innan dess ska jag försöka att sy klar med en hel dyna till båten :) Bara att jobba på då..

App

Hittade en rolig app som gjorde massa ramar och liknande!


Torsdag :)

Godmorgon!
Idag när jag gick upp så bestämde solen sig för att gå upp samtidigt ;) väldigt fint var det iaf. Vi har det ganska kallt idag så det kommer nog troligtvis bli fint väder hela dagen, sånt gillas. Nu är jag i skolan vi håller på med ett projektarbete. Sedan ska jag fixa en presentation till en annars kurs och sen kanske en föreläsning, vi får se på den tror jag.. :)
.

I morgon kommer jag troligtvis bara behöva gå halva dagen i skolan sen ha helg! wooho. Aja dumt att klaga på skolan när jag igentligen inte har speciellt mycket kvar, har ju endast dom här två kurserna som jag läser nu som slutar om 3 veckor sedan är det Exjobb som gäller, spännande spännande.. !

Ons

Hej
Idag som alla andra dagar har jag vart i skolan alldeles för länge! Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket. Igår så fick jag en ros och nobless choklad av matte, jag bakade hans favoritmuffins och gjorde egna gelehjärtan! Dom blev jättefint igår men inte lika bra idag när jag hade sockrat dom, det var ju kul att prova iaf :)
.
Mamma hade även skickat ett presentkort på waynes Coffe till oss och en söt liten ängel! Sånt uppskattas :)


<3

Alla hjärtans dag idag!! Älskar den här dagen så himla mysigt. Jag kommer dock inte träffa mattias idag alls tror jag men ev på lunchen. Sånt är livet ibland, jag ska iaf försöka fixa en grej som han troligtvis kommer få i morgon då! :)
Nu bär de snart av till skolan för att plugga hela dagen


Ang. Escada parfymerna

Så har dom tagit in tre gamla favoriter! Tyckte ju att jag kände igen dom.. :)

Kunde inte låta bli..

Klickade hem ytterligare ett par skor ifrån Nelly.. Men liksom 139kr hur kan man låta bli? :)
'
Sen köpte jag äntligen den efterlängtade parfymen! med en bodylotion för 525kr på nordicfeel.se, dom är jättebilliga på parfymer!
.
.
Köpte även dessa med frakt ifrån ebay blev det 59kr haha helt sjukt billigt!
Älskar ebay ibland.. Väntar dock på ett utav mobilskalen jag beställde så hoppas det kommer snart :)

Before I die..


Escada

Brukar varje vår/sommar släppa en parfym men i år har dom 20års jubileum och har släppt tre nya sommardofter!
Jag har vart inne på Åhlens idag och luktat på dom, trodde först att dom hade tagit in deras gamla dofter igen.. (Dom luktade iaf jättegott som jag iochförsig jämt tycker att escada gör)
.
.
Ät även lunch med Shaan på stan idag blev sushi! :)
Jag tycker bitarna är lite för tjocka på det stället vi var idag, gillar mitt gamla ställe bättre ;)

Before I die


Members

Idag körde members kampanj på skor igen!
Jag hade klockan ställd så jag inte missade något ;)
Denna gång fick enbart två skor komma hem till mig..
Dom här:
och dessa
Är helt klart nöjd med mina val!

Designen

Okej jag erkänner det kanske inte skriker vinter om min design som vissa har påpekat *hosthost.

Men det var iaf inte lika sommmrig som den andra! Och så tror jag att nya bilder kommer in snart :)
.

HM

Väntar på att jag ska få hem denna som var lite försenad från förra gången jag beställde ifrån HM !
Syns lite dålig eftersom HM kör på vit bakgrund till vita kläder..
här är den iaf!
Kommer nog hem nästa vecka eller om två veckor, var typ två veckor sen jag fick dom andra kläderna så lite trisst att vänta så länge..

Ett år sedan..

För nästan exakt ett år sedan kom jag hem ifrån sjukhuset, väldigt öm och förvirrad. Idag ett halvt år senare sitter jag och ska skicka in bilder till försäkringsbolaget. Där ska dom bedömma hur mina ärr ser ut och hur mycket ersättning jag kommer få för dessa. Hm ganska spännande process endå, nu när jag är frisk känns det lite roligre att kunna få ut pengar för någon som (hm.. kanske inte märks av passar ju rätt dåligt eftersom det fortfarande påverkar mig och jag har haft det ganska jobbigt med mina ärr) men inte tar upp hela min värld längre. :)
.
Det är helt sjukt när man tänker tillbaka på någonting för ett år sedan känns som evigheter samtidigt som det känns som att det var igår..
.
Ja så hoppas på så mycket som möjligt. Fast jag ska inte klaga har redan fått ut en del av försäkringspengarna förra året. :)
.

Today

Today sitter jag hemma och skriver på en inlämning, ska även skriva en opposition. Klockan tre idag ska jag även iväg på ett möte eftersom jag ska jobba en vecka för universitetet under tenta-p. I morgon har jag dock lektioner och annat hela dagen.. Idag kunde jag även träffa mattias lite granna eftersom han jobbar eftermiddag nu i veckan :)
.
Jag är så sjukt sugen på sushi, det ska jag lätt gå och köpa i helgen!
Typ sveriges bästa sushi i Ludvika... MMmm :)

Design

Guud va jag har hållt på och fixat och pillat med designen men nu är den klar! En lite vintrigare variant utav den jag redan hade :)
Idag är det plugg hela dagen som gäller.. och troligtvis hela dagen i morgon fast vi typ är lediga på schemat!
tryck på uppdatera eller F5 om ni inte kan se designen!

Vill ha

finns på halens.se för 1695kr

Bowlingen igår!

Okej vet att ni har längtat efter att få reda på resultaten.. På första plats kom.....
Mickis!!
På andra plats kon Cissi (som lyckades göra tre strike på rad!)
På den hedrande tredje platsen kom JAG!!! Woohoo fast jag sög i början men det blev bättre!
Haha vi va faktisk typ 11st som spelade så jag var superduktig ;)
Slänger in en bild på vinnaren från igår!!


Tisdagens vill ha

Just nu suktar jag efter tre saker..
Fotostativ, ett litet stadigare än det pyttelilla jag redan har :) typ så här:
.
.
kostar 290kr bara!! från dustinhome.se
Självutlösare, hej egopicture :)
typ en sån här men sm funkare till min systemkamera! 180kr dustinhome.se
.
.
En ny jacka, gärna denna eller liknande
kostar 499kr från ginatricot.se Älskar färgen :)

Bowling

Ikväll blir det bowling! så skippar ridningen idag. Här får man mat och bowling i en timme för typ 120kr! värsta billigt ju :)
Har haft en jättejobbigt labb i skolan dag och massa andra saker så har just kommit hem typ! Men nu blir det forhoppningsvis lite bättre.

PS5

Gillar verkligen photoshop, svårt som tusan i början men efter ett tag förstår jag lite granna iaf :)
.
.
.
.
.

Bio!!

Nu har jag tvättat och donat hela dagen, matte har precis kommit hem så nu blir det bio!! :) vi ska se den nya mission impossible filmen, har hört att den bara ska vara ganska bra så det blir väll upp till bevis nu, jag hoppas självklar på att den är grym, precis som affischen ;)


Osett

Hej
Det här är mitt första tidsinställda inlägg (om det nu funkar vill säga, provade nyss och då krånglade det lite)
Aja när det här kommer upp ligger jag förhoppningsvis och sover :)
Här kommer lite osedda bilder ifrån thailando.
Sweet dreams

Love

Hur kan man annat än att älska den här reklamen?
såååå söt!!

Allting är aldrig allt.

Har vart i skolan hela dagen kom hem halv sex och likadant i går! Så här hemma händer det inte så mycket! Jag är ensam här hemma för det mesta nu också eftersom matte jobbar em, börjar bli sjukt tråkigt! Har dock mycket att göra i skolan så det är skönt när man kan koncentrera sig och få allt undanstökat!


Lång dag..

Hej jag har vart i skolan till typ halv sex typ sen gick jag och handlade var hemma vid sex! Nu håller jag på med maten kommer ta ett tag för idag gör jag bakad potatis med kyckling och curry-röra :) så himla gott! Har inte så mycket annat att säga här eftersom jag kommer typ somna i soffan vid åtta idag säkert :)

Åå vad jag vill hem och äta sushi!! Och hänga med mystjejerna Emma och Reb <3 (hade dock bara en bild på Emma i telefonen) sen vill jag kunna åka längdskidor!!


RSS 2.0