Make up store (igen)

Så här blev min sminkning! Körde på orange, väldigt fint till sommaren gillar färgerna skarpt :)


Dagens vill ha

Den nya ipaden.. Har vart sugen på en ipad så länge jag kan minnas. tror dock denna får vänta lite och kanske bli lite av en present till mig själv när jag går ut eller får mitt första riktiga jobb efter att ha tagit examen :)

Make up store

Vart på sminkkurs på make up store! Har haft jätteroligt och kom nyss hem. Fick med mig en del grejer hem men det var liksom 20% rabatt på allt så jg är nöjd, dom har så himla bra grejer där även om det är lite dyrt för stackars studenter ;)
.
Detta fick jag med mig hem:


Grillning

Idag grillade vi lite i parken vi blev några stycken ifrån klassen, supergott och mysigt! Dock var det lite kallt så har frusit sen dess! Imorgon ska jag och Lisen på en framläggning annars blir det mest hemma plugg!
.
Igår var jag på ett bodyshop event på stan med Lisen vi handlade lite granna och fick en rätt okej goodiebag!
.
Idag har jag och min syster bokat en resa till Prag också då våran kusin Johan gifter sig där i midsommar. Det ska bli jätteroligt :)


Glass i stora lass

I går öppnade halvars glas! Jag och Matte tog oss en tur dit och åkte sedan och kollade vart båten ska stå i sommar, iår har vi bytt från att båten stod i St Anna till att den ska stå i Lindö hamn. Skillnaden för oss är att vi slipper åka i ca 45min och det tar ist 10min till Lindö, dock är det inte lika fint där men men..
.
Igår var jag även med Lisen och slog på rangen igen, det gick ganska dåligt för min del men träning ger färdighet som man brukar säga ;)
.
Idag pluggar jag hemifrån det är ganska skönt :) Senare idag blir det ridning som vanligt idag är det hoppning som står på schemat ska bli skoj!

Bilder

Hittade lite bilder ifrån i somras som jag enbart har förbättrat färgen på lite :)
.
.

Hunger-spelen

Bion var så himla bra igår! En riktigt toppenfilm, nu bör det att läsa om alla böcker. Jag tycker dock att första boken är överlägsen mot dom andra två men dom är ju ändå bra. Innan bio åt vi sushi också så en riktigt mysig torsdag!
.
Idag ska jag troligtvis med matte och köpa skor till honom på stan sen funderade vi på bio igen haha men det går ingen film som jag sådär gärna vill se så...


Pizzakväll

Igår var det pizzakväll på trappan vi var ju där och åt eftersom Mickis fyllde år! Mycket trevligt var det :)
Idag blir det efterlängtad bio och såklart lite plugg!

 


<3<3<3

Varför är ni alltid så långt borta?

JAG SAKNAR ER <3
.
.
.


Today

Hej
Idag har jag som typ alla andra dagar vart en sväng i skolan.. Vi är ju så snabba med allt så hade inte så mycket att göra och var hemme redan efter 1,5 h :) Strålande sol idag och jag ska ta en promenad ner till stan och kika lite!
.
Idag fyller även Mickis år! Stort grattis till henne. Så ikväll blir det trappan-mys med några härliga tjejer :)
.
I morgon ska jag och Shaan gå på bio och se HUNGERSPELEN!!! Älskade böckerna så är skapligt övertaggad på filmen.

Vardagen rullar på

Hej
Nu har jag precis vaknat! Har inte så mycket spännande på schemat idag förutom att jobba med Exjobbet som vanligt :) saker och ting rullar på precis som vanligt, så har inte så mycket att skriva om här..
Igår var jag och red en sväng gick super så det är ju alltid kul när det går bra.
I helgen som kommer är det vårkravall verkar som det blir att gå på den :)

 


Nougat

Hej
Helgen har det vart fullt upp har hunnit med en massa men igår kväll började jag må dåligt och trodde att magsjukan hade nåt mig. Men icke! Mådde bättre redan efter tre timmar så jag hade tur iaf! Tror inte jag kommer få magsjuka heller har aldrig haft det i hela mitt liv! :)
Idag har jag och Maria bakat nougat-rutor och jag hoppas dom blir lika goda som dom ser ut..
.
detta är inte mina men dom är minst lika fina ;)

It´s Friday

Hej
idag har vi vart på möte med våran ex-jobbs kund. Det ahr gått bra och vi beslutade då att ta helg hihi :) Om en timme cirka ska jag och matte åka upp till örebro och hämta Maria som ska va här i helgen, vi kommer även kika in på ikea en snabbis :) Annars så ha vi som jag redan har nämnt hyrt relaxen på mattias jobb i morgon och sen har vi planerat en löptur i morgon, får se hur det går....
.
Okej relaxen ser inte riktigt ut så här men man kan ju önska.. :)

Stipendium?

Idag blev jag lite chockad, jag hade fått in pengar på mitt konto som jag inte visste om. Så jag kollade upp det på mitt konto och så står det ett namn sen stipendium! Jag har ju ett stipendium från ABB på samma belopp men namnen stämmer inte överens på vad stipendiumet heter! Så nu hoppas jag att dom har bytt namn bara :) vore skönt om det inte är fel insatt iaf.


Tisdag

En helt vanlig tisdag idag.. Jag har vart ute på långpromenad och nu ska vi snart prova keldas nya soppor har hört att dom ska vara goda så :)
.
.
I morgon ska vi ha vårat första möte med vår handledare, det ska bli skönt att komma igång på riktigt med exjobbet. Annars står inte så mycket på schemat men i helgen kommer Mattes syster Maria hit så det ska bli roligt, vi funderar på att boka relaxen på mattes jobb då!

Första ex-jobbs dagen

Hej
idag har jag och Lisen kommit igång med vårt exjobb som vi gör på DSV. Denna vecka kommer mest bestå av lite olika möten med handledare och DSV så vi vet vart vi ska börja. Spännande! Nu är jag hemma idag vi körde en kort dag idag eftersom vi edan hade tjuvstartat innan. Ikväll ska jag iväg och rida så gick upp tio i fem i morse för att skjussa mattias till jobbet så att jag kan ha bilen.. Ja det är vad som händer just nu hörs sen ;)

Vill ha

Dagens vill ha blir lätt kosta Boda tallrikarna i mine serien. Jag har redan glasen i olika färger så jäkla snygga!


Wild west

I hår var jag på sittning temat var wild west och overall! Jag hade dock bara overallen på mig eftersom det blev lite stressigt hem ifrån Stockholm.
.
På sittningen så fick alla ta med så mycket dricka man själv ville ha eftersom vi inte va i den vanliga lokalen, sittningen spårade väl ganska mycket kan man säga mot slutet men det var jättekul i början! Sedan orkade jag inte dra ut så gick hem istället och är sjukt nöjd med mitt val idag :)
.
Hade bara en okej bild på mobilen och den var på dom här snyggingarna!


Stockholm

På väg hem ifrån Stockholm vi har vart på viltmarksmässan där även marin-och sjölivsmässan var samtidigt! Massor av fina båtar och så, inte riktigt min grej men kul ändå!

 


Paket

Idag har jag fått ett paket med detta ifrån HM
är nöjd och kommer behålla allt :)

Just nu

Sitter på en föreläsning och ska snart med några andra hålla i en labb i optimering för typ 35 pers från gymnasiet som är här på campusveckan! På lunchen idag kommer jag stå och prata för 70 pers om mitt program samtidigt som några andra personer kommer presentera deras program! I morgon är det sista dagen för campusveckan och då ska dom ha en redovisning som jag har hand om! :) jag tror allt kommer lösa sig fint och nästa vecka börjar exjobbet!!


Tjejvasan 2013

Idag anmälde jag mig till tjejvasan 2013. Själva anmälan kostade 610kr, men det ska bli roligt! Min syster och mamma ska också åka så nu blir det tävling :)


<3

When everything I know falls apart, you are the reason I come home


Jobbigt

Igår hade jag en riktigt jobbig dag! Det var väldigt länge sedan jag var på så dåligt humör som igår, men alla har ju någon dag ibland när allt inte känns helt okej.
.
Igår så började dagen med att jag hade sönder min display på mobilen igen.. På framsidan men som tur är synd det inte så mycket men trasig är den ju iaf..
Dagen blev liter bättre för jag och Lisen bakade macarons, det blev rosa och bruna, dom bruna blev fina i formen men var svåra att få klara så dom blev stenhårda till slut och dom rosa blev ganska fula men lite godare maräng! Kul att ha testat iaf!
Efter det så åkte jag iväg och red kändes skönt att komma iväg och rensa huvudet lite, men nu ska jag snart till skolan och jobba lite så måste snabba mig lite!

 


Golf

Igår var jag och Lisen iväg och slog lite golfbollar på rangen vi ingelsta gk! Det var jättefint väder och det gick bra att slå. Skönt att göra något annat än att ligga bakis hemma i soffan :)


Sista dagen i skolan idag

Japp idag är vi klara med allt obligatoriskt typ, helt sjukt ju!! Känns väll som vanligt eftersom jag vet att jag kommer vara myckert i skolan nu också framöver. Men det blir spännande att se vilka man träffar på där och framför allt vilka som inte kommer att vara där mer. Vi har iaf kvar en hel del festande tillsammans och det är ju typ alltid kul! :)
.
Idag har jag hämtat ut en skinnjacka jag beställde ifrån Gina men den kommer få åka tillbaka igen eftersom den inte alls var som jag hoppades.. :(

Crazy föräldrar

Jag brukar ibland kolla på mammor och minimodeller, jag kollar alltid på tv3 play (men det brukar ofta sluta funka mitt i och då får man börja om med alla reklamer igen så det är rätt drygt.. ) Men iaf så tycker jag det kan vara sjukt underhållande ibland när ungarna gråter och säger att dom vill åka hem men mammorna vägrar.. Såklart är inte alla mammor så utan vissa är riktigt gulliga och vill barnens bästa, men några mammor blir jag riktigt rädd för. Hur kan det gå så långt att man försöker leva sitt (misslyckande?)liv genom sitt barn.
.
.
På något vis känner jag igen dessa föräldrar eftersom jag har ridit i typ alla år. Där är föräldrarna ibland helt CRAZY! Ponnymorsor kallas dom. (mammorna alltså ;) Jag har aldrig själv upplevt en press ifrån mina föräldrar gällande ridningen eftersom min mamma är allergisk  och ganska rädd för hästar medans min pappa oftast har svårt att se skillnad på ryttare och hästar ;) Ingen av dom har alltså ett hästintresse men OJ vad jag har sett galna föräldrar som står och skriker på ungen att dom ska hoppa ett hinder medans ungen sitter på hästen och gråter och hästen vägrar varje gång. Jag tror det är samma typ av föräldrar som har lagt sig i sina barns liv för mycket men i olika sammanhang. Fruktansvärt.

Årstid

Hittade lite bilder från i höstas! Jag älskar hösten och tycker att hösten överlägset är den bästa årstiden. :) Dock inte alla som håller med mig!


I morgon blir det en väldigt fullspäckad dag i skolan sen vila ut hela kvällen. På lördag blir det party hos Sara och sedan ev utgån vi får se helt enkelt.. Tror även det blir sushimys innan festen börjar.. :)

RSS 2.0