Glass i stora lass

I prag åt jag världens godaste efterrätt, jordgubbsglass/sorbet och massa jordgubbar. Skulle passa bra nu då jag är supersjuk och hemma från jobbet.. Får nöja mig med BJ som bag sprang förbi och köpte, inte så dumt det heller ;)


Vardag

Hej nu har jag kommit hem och jobbar på som vanligt är dock sjuk nu typ så vilar mest men fixar lite med båtdynorna. Bröllopet i Prag var helt underbart och en himla rolig fest efteråt!
Här är en bild från bröllopsvalsen på Johan och Taline (är bara en kass mobilbild men det får duga)


Prag

Nu sitter jag på Arlanda och ska steg åka iväg till Prag! Jag och min syster ska på min kusins bröllop och passar på att ta lite extra semester! :)


Hehe

.


Torsdag kväll

Ska lägga mig och sova nu, är supertrött! Fixat och grejat här hemma (som nu mera är i min nya lägenhet) det kommer nog bli bra till slut. Har även lagat mat här för första gången :) sen kom Shaan och hennes mamma förbi en sväng och kollade!

Annars är det rätt fullt upp fortfarande, mestadels med flytten såklart! Så himla mycket saker man måste tänka på och flytta och packa upp men svårast av allt är att få plats med allt! Är van med lite större utrymmen men men blir en del som står i källaren :)

Bilden är ifrån förra helgen när jag och Shaan hade lite examensmys och målade listerna ;)


Hallåååå

Dålig jag är på att uppdatera men så är det ibland.
Nu har jag laggt golv i lägenheten och håller på att måla lister.. På söndag kommer mamma och pappa och hjälper mig med det sista men snart är allt klart.
.
Annars så jobbar jag på dagarna och flyttar/packar på kvällarna men jag börjar närma mig slutet mer än starten nu iaf så det är ju toppen! Ska sova snart så jag inte somnar på jobbet imorgon ;)

Söndag

Hej idag ska jag packa och dona här hemma blir ev. en sväng till Ikea idag för att köpa köksbord och lite annan jag måste ha! Annars liknar det mest en hinderbana här hemma med flyttkartonger och grejer överallt. Men i morgon får jag nycklarna till nya lägenheten :) imorgon börjar troligtvis även golvläggning i lägenheten, spännande!


RSS 2.0