On my shoulders

Hej
Idag är det fredag så himla skönt!
Idag ska jag ha kvällen i stallet sen tror jag faktiskt att vi ska äta sushi igen. 
Jag har ju dock blivit genomförskyld så det är lite jobbigt gick på den sista föreläsningen men gick hem efter halva sitter bara och stör när jag snörvlar så mycket. Men föreläsningen var i en kurs som heter vårdlogistik jag tycker faktiskt att den kursen verkar spännande. Tror att det är lite skräckblandad förtjusning eftersom jag är livrädd för sjukhus i allmänhet.
Annars så har jag fått mina kompleteringsuppgifter i en annan kurs, produktion och distrubition som jag ska göra klart å jag kan få poäng för den kursen ( som jag missade när jag var på sjukhuset ) I simuleringen kämpade jag och lämnade in alla labbar men fick komplettera på alla så ska väll ta tag i det också. Har lite mycket nu speciellt när quintek dagarna är nästa vecka så att jag ska jobba mån, tis och ons. Men det ska bli kul! 

Om någon vill läsa mer om quintek gör det här:
http://www.lith.liu.se/quintek?l=sv 



/Malin


Åt sushi häromdagen med Sofie och Mickis p...

img_0791 (MMS)

Åt sushi häromdagen med Sofie och Mickis på lunchen men igår blev jag så sugen så jag inte kunde hålla mig, så jag köpte sushi igen! Har hittat ett jättebra ställe där man får tio bitar för 90kr billigt va? Jättebra sushi också! Idag har jag haft Värdmöte i Linköping det gick bra men har så himla ont i halsen vaknade i morse med det och har knappt kunnat svälja sen dess! Mycket jobbigt! Hade ioförsig feber i går eftermiddag också så det var väl väntat.. Har fått reda på att jag kommer få lite pengar tillbaka på skatten också så det känns roligt! Nu ska jag se på halv 8 hemma hos mig sen sussa.. I morgon väntar plugg och stallet! /Malin


Hej jag sitter på en föreläsning just nu m...

img_0774 (MMS)

Hej jag sitter på en föreläsning just nu men tänkte skriva lite snabbt här! Tenta-p är över och det känns superskönt nu är det bara och ta nya tag med två nya kursen och en gammal! Idag ska jag på lunchmöte i Linköping sen hem igen. Det börja närma sig till gymnasieeleverna kommer hit och hälsar på! Allt för nu. /Malin


Promenad i vårsolen! Idag har jag skrivit ...

img_1374 (MMS)

Promenad i vårsolen! Idag har jag skrivit en tenta jag blir nog väldigt överraskad om jag klarar den men man vet ju aldrig! Känns skönt att ha den gjord iaf! Annars så har jag tagit en promenad och nu ska jag sätta igång och börja plugga till tentan på lördag! Det är för tillfället (nästan) allt som händer i mitt liv just nu :) /Malin


Sakta men säkert

Vaknade i morse att jag mådde illa tjohooo sen har det  vart lite till och från här! Snälla Lisen har tagit stallet åt mig idag :) Men jag tog ju på mig att vara kattvakt åt Shaans katt för Shaan är bortrest! Men dit har jag åkt en liten sväng det gick bra iaf..

I kväll skulle några tjejer komma hit och kolla på melodifestivalen men det blev ju avblåst. Dock så måste jag igentligen till skolan för att kunna skicka in simuleringen men tror det får vänta tills i morgon.



Men men men men nu kommer det bästa jag börjar känna mig bättre wohoo.. Mår fortfarande illa men känner mig lite piggare :) Det är ju superbra eftersom jag har två tentor nästa vecka. Och i morgon har jag morgonfodringen i stallet som jag lovade lisen att hon skulle slippa om hon tog idag :)

Btw (om det är så alla coola säger) ni skulle bara veta vad som hände i torsdags.. Jag döör hahaha! Jag och Lisen skulle åka hem ifrån Linköping för vi hade varit och arbetat med quintek.. Jo först fick vi bråttom till bussen som skulle gå till station (därifrån åker vi tåg hem till norrköping) men när vi kommer till busshållsplatsen inser Lisen att vi har kollat fel på tiderna så vi skulle missa tåget och få vänta en timme.

Men eftersom Malte var i linköping hos Petter kom jag på den briljanta ideen att vi skulle gå dit och vänta eftersom det regna och så kunde vi åka bil hem... På någotvis fick jag för mig att han bodde i ryd fast jag igentligen vet att han bor i centrum.. så vi gick till ryd! Yeey.. När vi kom på det så hade vi alltså gått ca 20 minuter åt fel håll.. Vi bestämde oss då för att gå hem till erik (lisens pojkvän som bor i ryd) för dit hittade ju lisen iaf.. trodde vi ja... hahaha vi virrade runt där hur länge som helst och när vi väl kom fram så var dte typ 10 min kvar tills vi skulle åka hem.. Så kom hem vid halv elva... haha

Ja snygg bild va? Nej men gissa vad gör nu...

img_0756 (MMS)

Ja snygg bild va? Nej men gissa vad gör nu? Joo ligger i soffan! Varför kan man ju tänka då när jag har massor att plugga.. Jo men har jag inte fått nån släng av det här skitviruset som går!! Fan ligger och mår illa och har asont i magen! Självklart lite frossa oxå! Daaaam it! I morgon är jag nämligen kattvakt till shaans gulliga katt! Sen har jag stallet och ska plugga massor! Jag ska bli frisk i kväll! Så nu blir det massa vatten och hoppas jag får ner lite mat.. /Malin


Dagen efter Fettisdagen..

Today är det onsdag ingen speciellt särkilld dag. men i går därimot var det fettisdagen! Jag ringde malte på väg hem ifrån skolan och frågade om han ville ha en semla men han lät så sur och sa nej så jag köpte inga.. Oså när jag kom e
hem så stod det två semlor i kylen som hade hade köpt tidigare!
Jag gillar ju inte grädde så jag tog bort den och hällde i lite vaniljsås.. Gott men semlor är inte min favorit..

Men därimot när jag kom hem ifrån stallet i går efter åtta och var ganska trött så hade malte köpt mat ifrån indra! Jag som älskar indisk mat! Då var han poppis kan jag lova!

I dag så skulle jag ha åkt till linköping för att jobba lite med quintek men det vi skulle göra var inte riktigt klart så jag slapp! Känns skönt för då kan jag plugga mer!
/Malin


All day long

hallåååå.
Idag har jag vart i skolan och gjort en labb i produktionskursen labben gick bra var faktiskt ganska skojjigt när man kom på hur man skulle tänka osv. :)
Fast jag har kommit hem ifrån skolan så sitter jag fortfarande och pluggar. Nu har jag ju tentor nästa vecka. Den här veckan har jag ingen spec inplanerat förutom plugg, stallet sen ska jag till linköping på quintekmöten onsdag och torsdag!


Bilden är i från helgen så där glad och tillfixad i håret är man ju inte vilken dag som helst i veckan.. :)

I går såg vi filmen oceans har hört att den skulle vara asbra men jag trodde det var en film, men det var en dokumentär.. tröttnade efter 10 min haha men den var bra gjord iaf. Har hört att det tog 6år att göra filmen så inte undra på det.


/Malin


Fortfarande söndag ;)

Jag var bara tvungen att lägga upp dom här bilderna jag hade på kameran
den första är mina nagellack och parfym-hyllan den andra är krämer ifrån bodyshop och lite sånt! Dom säger lite om hur mitt badrumsskåp ser ut :)

Snacka om rörigt! haha jag måste verkligen städa och försöka göra mer plats i mitt skåp men känns som jag gör det varje vecka sen blir det likadant igen.. Det värsta är att ibland ser det mycket värre ut än såhär då ligger alla nagellack över varandra och jag tappar ner hälften på backen så fort jag leter efter någonting. 

Har igentligen en hylla till mad smink men den kom inte med på bild. Det är dock lite bättre ordning där även om det är fullproppat!
Aja då kanske jag ska ta tag i och städa där lite nu när jag nästan har pluggat klart. 


Något helt annat nu.... I kväll ska vi äta fläskfile och potatisgratäng som jag redan gjorde i ordning i går faktiskt! Det blir kall fläskfile den här gången, tycker det är godare än varm! Men ambisköst att göra maten en dag innan liksom! (stavas ambisköst verkligen så där?)
/Malin

söndag söndag söndag

Hej
idag är det ju söndag och jag försöker göra allt för att slippa plugga! Har städat hela lägenheten organiserat och fixar med lite allt möjligt men jag känner att jag måste ta tag i och börja plugga! Vart är motivationen?? Det är strålande väder så ska försöka hinna med en promenad också.

Denna helg har vart ganska lugn, igår var jag hos johanna där det var lite förfest sen gick dom flesta ut på karateklubben medans jag gick hem och nördade gossip girl haha!


/Malin

RSS 2.0